154-5cm magas vagyok,14 éves, kb hány kg-nak kéne lennem? Meg amúgy 14évesen így alacsonynak számítok? Mert mindenki azzal baszogat hogy milyen alacsonyvagyokmár. =/
Nem gáz olyan magasnak lenni lányként, 14évesen!
Milyen súly jó neked? Levonsz a 154cm-ből 100-at, és körülbelül annyi kiló az ideális számodra! De szerintem 54kg az még sok is neked! :)
18/f
Igen alacsony vagy! Most... Még nőhetsz persze.
Abból meg elegem van, hogy mindenki megkérdezi, hogy hány kg-nak kéne lennie, meg hány centinek? Meg szép-e?
Nézz utánna: IMB. Egyenlet átrendezéssel ki tudod, számitani a NORMÁLIS testsulyodat. Nem azt aminél kockahasdvan. Azt senki sem tudja pontosan. Amúgy is: a sulyodatt annyi minden befolyásolja: mellek mérete, csontok sulya, genetika, stb.
Szia! Én egy 60 éves, 150 cm nagymama vagyok.Amikor problémám volt a magasságommal, mindig a nagymamám szavai jutott az eszembe.
Inkább legyél kicsi,de aranyos, mint egy nagy de mafla.
Hidd el a magasoknak sem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!