Mivel lehet ellensúlyozni az alacsonyságot?
Figyelt kérdés
Vannak lányok,akik azt mondják,hogy nem férfias.De,ha pl.nagyon ki van gyúrva,meg küzdősportol,meg ilyeneket csinál,akkor azzal lehet olyan férfias,mint egy magasabb fiú?Adhat biztonságérzetet egy lánynak?2014. júl. 19. 22:49
2/8 anonim válasza:
Semmivel nem lehet. Hiába leszel szélesebb mint hosszabb, attól még ugyanúgy alacsonynak fogsz számítani.
4/8 anonim válasza:
hülyeség...hidd el elfognak fogadni úgy ahogy vagy ;)
Ízlések és pofonok
5/8 anonim válasza:
az olyan lányokat nevesd ki és hagyd ott őket:D csak hogy terjesszék hogy ilyenek az alacsonyak ha megbántják őket és hátha megszűnik a nőkben ez a dolog hogy magas férfi=nagyobb biztonság. Mondom én aki 1.80 magas
6/8 anonim válasza:
Szerintem jól vagy igy
. Agymenőket szoktam nézni és a Leonard szeretem a legjobban és ö 160 :D de azt mondják hogy az ágyban mindegy a magasság!!
7/8 anonim válasza:
Magasakú, férfiaknak is van magasabb talpú cipő
8/8 anonim válasza:
Ne gyúrj sokat, mert annál rosszabb nincs, amikor egy alacsony férfi izommal próbál kompenzálni...
Alacsony csajokat keress és legyél jófej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!