Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az intelligencia és ambíciók...

Az intelligencia és ambíciók képesek némileg ellensúlyozni az átlagos külsőt?

Figyelt kérdés
Főleg a nők, férfiakról alkotott véleménye érdekelne.
2013. szept. 13. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan! De mi bajod azzal, hogy átlagos a külsőd? Örülj neki inkább:)
2013. szept. 13. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Az intelligencia és az ambíciók, illetve a pozitív gondolkodás bármit ellensúlyoz. ;)
2013. szept. 13. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudok örülni valaminek, ami rajtam kívül álló okok miatt lett közepes, ráadásul nincs lehetőségem javítani rajta. De amúgy annyira nem érdekel, nem szoktam keseregni miatta, vagy ilyesmi.

Csak azt szerettem volna megtudni, hogy a már létező társadalmi/pénzügyi sikerhez hasonlóan ennek az esélye is javít-e némileg egy férfi párkapcsolati szempontból vett "értékén".

2013. szept. 13. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát talán nem vigasztal, de én eléggé kiábrándultam a jóképű pasikból. Volt szerencsém pár ilyen pasival járni, akit minden lány irigyelt tőlem, és egy idő után rettenetesen kiábrándultam belőlük az önteltségük és a férfiatlanságuk miatt. Hihetetlen volt tapasztalni, hogy ezek a pasik, még a kigyúrt izomkolosszusok is milyen anyám asszony katonái, ha már fel kell mutatni valamit. Tehát nálam egy idő után kifejezetten az átlagos pasik jöhettek számításba, mert az értékrendjük közelebb áll az egészségeshez. A férjem is ilyen, és minden téren sikeres, népszerű, imádom már 13 éve:)

37/N

2013. szept. 13. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Maximálisan.

Amúgy akit az ember lánya megszeret,az maga lesz a tökéletes férfi:-)Ha humorérzék is társul mellé,akkor hol a probléma?Aki valóban intelligens,az tudja,hogy igazán értékelni fogják,tökmindegy,hogy átlagos külsejű vagy sem.

2013. szept. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!