Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kevésbé előnyös külsejű pasi határozottsággal, "bátorsággal" és kedvességgel ellensúlyozni tudja a hiányosságait?
Én is "kevésbé előnyös külsejű pasi" vagyok,és volt már sok csajom.Kb ami óta csajozni kezdtem,egész nem sokkal ezelöttig állandóan volt valakim.
Mert vicces vagyok,őszinte,kedves,barátságos,és kezdeményező.Na meg jó emberismerő,és remek beszélgető partner.Ezeket mind más mondta rám.Na meg hogy isteni szerető,de az már más tészta.
Pedig az itt rinyálók többsége jobban néz ki,mint én.Ja,és gazdag se vagyok.
A nem-leges válasszal ne törödj. Persze hogy IGEN. Nekem is a barátom nem egy álomszép pasi de nem is csunya, szerintem azért te sem vagy az. Engem a barátom személyisége fogott meg: kedves, aranyas, rendes, lelkiismeretes, nagyonjo a humorérzéke és kezdeményezö. Ő lépett és közel sem mertem menni hozzá...aztán ott volt az a szemkontaktus amit ugy szeretek :))
Szoval általában a "jo pasik" csak a szexre vágynak ám a "kevésbé elönyös külsejü pasik" sokkal többet érnek mindenféle nézöpontban :)
Légy bátor, nameg ha visszautasit akkor sem add fel, rengeteg nö van aki vár téged ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!