Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A gyakorikerdesek.hu mennyire...

A gyakorikerdesek.hu mennyire jó társkeresőnek?

Figyelt kérdés
Főleg az érdekelne milyen lányok járnak fel a 17-20 éves korosztályból? Meg az, hogy miért itt ismerkednek? Esetleg még írhatnátok rendes társkeresőt is amelyik szerintetek jó.

2014. júl. 23. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
az egyik legjobb társkereső portál
2014. júl. 23. 18:46
 2/7 RootedRainbow ***** válasza:

Én tudok pár jó társkeresőt :)

Disco, fesztivál, városközpont, koncertek, boltok...

2014. júl. 23. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Még nem tudom:D
2014. júl. 23. 18:49
 4/7 A kérdező kommentje:

A 2-nak:

Azért írtam ki ezt a kérdést mert nem szeretek bulizni meg csajozni sem merek élőben. De ha talán eljutnék egy barátnőig akkor megjönne az önbizalmam. Nem mint ha rosszul néznék ki csak még nincs önbizalmam, érted?

2014. júl. 23. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Milyen lányok? A legtöbbjük még egy értelmes mondatot sem tud összerakni, nemhogy helyesen írni. Ezenkívül borzasztóan unalmasak, és csak akkor éri meg vesződni velük, ha jól is nézel ki, mert ha nem, akkor képcsere után eltűnnek, mint a kámfor.
2014. júl. 23. 18:51
 6/7 A kérdező kommentje:

1-esnek

Neked volt már innen barátnőd?

2014. júl. 23. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:

#5-nek van igaza

Barátkozni sem akarnak, csak a prédára lesnek xD Ha nem jössz be nekik, a hosszas beszélgetések ellenére se kapsz tőlük annyit, h bocsi, de nem...

2014. júl. 24. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!