Ráírjak facebook-on?
Van egy lány, akivel itt ismerkedtem meg, kiderült, hogy nagyon sok a közös bennünk, és egy városban is élünk. A hobbink is közös, és kérte is, hogy mutassam meg a munkáim, ezért elkértem az e-mail címét. Több, mint egy nap várakozás után írt vissza, és akkor megadta, én pedig elküldtem neki a képeket. Ennek már több, mint 2 napja, azóta nem írt se itt, se e-mailben.
De mivel megadta az e-mailjét, nem volt nehéz megkeresni őt facebook-on. Az a kérdés, hogy ráírjak-e ott? Ha csak egy sima beszélgetés lett volna köztünk, akkor hagynám a fenébe, de most tényleg nem értem, hogy miért nem ír, mert úgy tűnt, hogy tényleg érdekli sok minden velem kapcsolatban. Talán ő is rám keresett facebook-on, és a külsőm miatt gondolta meg magát (volt már ilyenre példa)? Mondjuk akkor sem értem, hogy miért nem lehet visszaírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!