Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráirjak facebook-on?
Nagyon tetszik egy csaj :D.Csak az a baj hogy ahol ő lakik ott nagyon rossz a hírem...+ a barátnői terjesztik rólam :DD.
De amugy mindig követ az egyik barátnőével meg boltba is folyamat néztek. volt,hogy egész este engem követek.Nem tudom hogy ráirjak-e mert tényleg rossz a hírem. Félek hogy elhitte azokat a dolgokat amit terjesztenek rólam...:/
Na irtam neki hogy lábhoz... Irt egy kérdő jelet azt letiltott :DD
Nemám xd
Némán dobott. De semmi gond. Nem állunk szóba ilyen emberekkel. Csak ha ő kezdeményez. De természetes mindig játszani kell a hülyét. Mintha nem is ismernéd. Nem is tudod hogy ki ő. Egy kicsit játszani kell velük. Tudatni kell vele hogy tudod hogy ki ő. De nem mondod meg neki nyíltan. Felhozol egy témát.
-Legutóbb jártam xxxx városba. Vonattal mentem és láttam szép csajt. Lehet hogy ismered?!! stb..
( De természetes ő az a csaj. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!