Mire használjátok még a gyakorikérdések.hu-t? Egy csomó embernél láttam, hogy vígaszt törődést keres vagy társkeresőnek használja. Ti használtátok már "nem rendeltetés szerűen? "
Leginkabb a segitö hajlamaim kielesere hasznalom, eddig sok-sok oldalnyi valaszt irtam. Nagyon komolyan es törekszem "minösegi", tehat valoban segitö valaszt adni. Jol erzem magam nevteleneül segiteni.
Magam is meglepödtem, hogyha nem is ennyi, de azert meglepöen sok kerdest is feltettem. Tapasztalatom, hogy vigaszt, lelki gondra megoldast varva jobb, ha nem is irok kerdest, mert inkabb lejjebb visz, mint felemelne az oldal, es nekem ebben meg egyetlen hasznos valaszt sem irtak. Ugy latszik, ebben tul jo vagyok, es ami az erössegem, abban segitsek es ne kerjek :)...
Viszont kiemelnem, hogy olyan "targyi" ismereteket kerdezve, amik egy-egy szakmara specializalodtak, elöfordult, hogy nagyon hasznos valaszokat kaptam!! Utoljara az egeszseg/egeszsegügyi ellatasok temaban.
Tehat erre a 2-re hasznalom. Csak olyan targyi ismereteket kerdezek, amit elötte a google-ban keresek, mert gyakran jartam ugy, hogy sietve feltettem a kerdest, 2 nap mulva tudtam benezni es egyetlen ertelmes valasz sem volt, de akkor volt idöm, es 5-15 perc alatt magam megtalaltam a valaszt a google-ban. (Ha nagyon nincs idöm keresni, azert akkor is felteszem a kerdest, hatha...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!