Tii is izgultok? "Még 2 nap a gyakorikerdesek.hu megújulásáig! "
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 00:57
1/17 anonim válasza:
Előre félek tőle, szeretem ezt. Jó lenne, ha megtartanák ezt a régi sablont is, és vissza lehetne állni rá, ha nem tetszik az új.
2/17 anonim válasza:
Átkeresztelik gyakoriválaszokra
3/17 King of Reptoids válasza:
Rosszabb lesz, meg fogjátok látni.
4/17 anonim válasza:
Szerintem szép lesz, rá is fér. Ez a mostani dizájn elég csúnyácska. Remélem az egyszerűséget megtartják, csak jobb lesz ránézni. Bízom benne, hogy a FC-t kihagyják belőle.
A mostani tipográfia szörnyű. A keresésben olvashatatlanok a miniatűr betűk, kevesek a margók, nehéz elkülöníteni a válaszolók és a kérdező hozzászólását ránézésre.....
Van, ami szögletes, van ami lekerekített.
A menürendszer is kissé kaotikus.
De a legzavaróbb, hogy néha behal az oldal percekre.
5/17 anonim válasza:
Én ilyeneken nem izgatom magam ,mert van egy életem amit élnem kell...Nos ott már van min izgulni mikor a fizetésed felét számlákra akarod költeni.... :)
6/17 anonim válasza:
nekem pont ez az egyszerűsége tetszik, nincs túlbonyolítva tele rakva extra dolgokkal amiket aztán senki nem használ
10/17 A kérdező kommentje:
jááááájjjj
2011. okt. 28. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!