4 nap múlva feltámad a gyakorikerdesek.hu?
Nyugi, már olvastam vagy 4-5 ilyen kérdést, csak a számok voltak mások. (9 nap, 6 nap stb.)
Ti mit látnátok szívesen az új verzióban?
Kezdem én:
- saját hozzászólásaim törlése, visszavonása
- egy normális statisztika, pl.
eddigi összes kiírt kérdés, összes (még nem törölt) válasz
eddig eltöltött év/hónap/nap az oldalon, utoljára belépés, százalékok részletesebben
- meg valami pofás kis ötletes dolgot tennék be, ami a gyakorikerdesek.hu-t egyedivé tenné: pl. ne az legyen hogy a válaszoló hány százalékban adott hasznos válaszokat, hanem pl. egy szimpátiajelző, hogy mennyire szeretik a többiek a pofád :D
Mondjuk úgy, hogy amíg a tiéd az utolsó, addig van lehetőséged törölni/módosítani.
De nekem végső soron így is jó.
Én attól félek, hogy olyan lesz mint a csajokespasik.hu....... azaz "fizetős"...
Úgy értem, hogy mondjuk
minden egyes válasz +1 pont
1 új kérdés kiírása -25 pont
kérdés kiemelése meg -15 pont
a kérdés törlése -5 pont
a kérdés rossz kategóriába helyezése -1 pont
Ez jó is meg nem is:
Nem kérdeznék meg hatszor átfogalmazva azt hogy "terhes vagyok" mert pazarolnák a pontokat.
Viszont ha valakit mondjuk érdekel a fizika, és összesen 2 választ kapott a kérdésre, plusz a kiemelés se segített, akkor elbaszott rá 40 pontot.
nagy szar lett
sztem turn off lesz nálam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!