Még 6 nap a gyakorikerdesek.hu megújulásáig! <--- ez mi?
Mit takarna ez a nagy megújulás? új kinézet az oldalnak? Vagy átrendezik az egészet hogy aztán senki ne találjon meg semmit? Vagy elb@sszák egy az egyben mindenestül mint anno a myvip-et?
én örülnék ha például új kategóriák is bekerülnének, pl a kajás részleghez ezer mást is tudnék tenni, meg a sport részlegen nem hiszem el hogy nincs egy rohadt testépítés kategória. Talán nem kellene teljesen egyértelműen kategorizálható kérdéseket az egyéb kérdésekhez írni. Esetleg a moderátorokat is lecserélhetnék, mivel ha én feltennék egy kérdést, hogy engem szexuálisan izgatnak a macskák(ami igaz) és hogy hogy tudnék ezen változtatni, akkor bannolnának. Ellenben aki feljárkál qrvaanyázni az oldalra, azt még csak ki sem törlik. Vagy ha reagálni akarsz egy válaszra, jó lenne valahoyg megoldani hogy ne az időpontot kelljen beírnod...
lehet tudni előre hogy mik lesznek? ha nem, akkor minek örülnétek Ti?
Amúgy remélem lesznek kedvencnek elmenthető kérdések, mert van úgy, hogy szeretnék követni valami családi sztorit, és rákérdezni hónapok múlva, hogy mi lett, de addigra elfelejtem, vagy nincs kedvem már visszakeresni a sok válasz között, kb. mint ha tűt keresnék a szénakazalban.
Meg ha érdekel egy kérdés, de gőzöm nincs a válaszról, nem kéne beírnom valami f.szságot, vagy hogy nem tudom, stb., hanem figyelemmel kísérhetném, ha el lenne mentve a kérdés.
Meg nekem nem tetszik ez az értékelősdi sem, hogy pontozni lehet egymást, remélem megszüntetik, jó lenne.
Jó lenne, ha a színt is be lehetne állítani, egyénileg mindenki kiválaszthatná egy színskálából, hogy milyen legyen.
Ez a mostani kék már elég unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!