Lányok! Számotokra mennyire fontos, hogy egy férfi mit dolgozik?
#17-es nem csak azért hajtok mert a rongyrázás,ahnem ezzel leszek teljes,hogy bármit akarok azt meg tudom venni nem kell spórolnom és számolgatnom,mert azt utálom,én szabads akarok lenni,és ebben benne van a pénz is,amit nyilván abból tewremtek elő amit imádok csinálni,sokat is küzdöttem érte,és küzdök is.
Nekem sok célom van ami rengeteg zsetonba fáj,pl akarok egy Bömöst,egy fullos kecót ami olyan lesz ahova öröm bemenni ahol az ember szárnyalhat,személyiségem tovább fejleszteni,hogy tudjak minden helyzetet kezelni plusz vezetővé akarok válni egy olyan nagy cégnél ahol komoly szoftvereket fejlesztenek,amik hatással vannak az emberekre pl:Google.
Mellette fitt és egészséges akarok lenni,akire ha ránéznek egy erős egészséges pasi.
Ruhában nem ezért veszem a nagyon drágát,hogy kifele mutassam hanem egy fajta stílusa van ilyen nadrágot jó ha 1000-ből egy embernek ha van,nem látják a márkáját csak látszik rajta hogy igen ennek a srácnak van stílusa,kitün nem egy átlagos egérke,hanem vonza a figyelmet,reagálnak rá.
Tehát nem megvenni akarok a lányt nem hanem magamat akarom egy olyan pasivá formálni akit szeretnek a nők és igen rá masztiznak otthon.Ezt nem tudom máskép írni,egy angol mondat egy híres amerikai személyiségfejlesztő gurutól: ,,Self is always coming through".
Na ezt akarom,ha bemegyek egy állásinterjúra akkor azonnal igen ő az ő kell nekünk kifizetjük neki azt a 3milliót is csak jöjjön ide dolgozni mert ő a FEJLESZTŐ.
pl,ezt olvasde el,szintén kolléga ő is,mérnök ember:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Na ez a cél ez már egy komoly szintű srác.
A lényeg,hogy nálam ép testben ép lélek mind belül mind kivűl egy igazi FÉRFI aklarok lenni aki megadja a nőknek azon élményekjet amit nem sok pasi,hogy olyan orgazmust kapjanak hogy egész életükben emlékezzenek és érezzék magukat velem nagyon jól.
Elnézést a helyesírási hibákért vastagok az ujjaim és sajnos több gombot is megnyomok néha.
Azért ez egy programozó FEJLESZTŐNÉL nem egy előny , nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!