Miért van az, hogy a nőnek a férfi az élete és ezért akár a barátait, hobbiját is el tudja hagyni, a férfinak a nő viszont csak az egyik fontos része az életének?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 20:27
2/5 anonim válasza:
Ez nem igaz! Az egyik legjobban gondolt haverommal 4 hónapja még egy sört se tudtam meginni. Mert annyira rá van kattanva az asszonyára.
3/5 Tarnolf válasza:
Ne általánosíts, van aki így csinálja, de nem mindenki....én úgy veszem észre, hogy ez fordítva is ugyanúgy megvan...Tisztelet a kivételnek természetesen. :)
Ez emberfüggő, mint majdnem minden, és megsúgnám, rengeteg férfi sokkal rosszabbul jön ki mondjuk egy szakításból, mivel mindenét odaadja a nőnek (úgy értem, idejét és ilyeneket), ezért sokkal sebezhetőbb is---> könnyen összetörheti a szívét.
Persze ez a nőknél is ugyanúgy megvan.
4/5 anonim válasza:
Azért az nem egészséges, ha mindent elhagy valaki egy másik emberért. Lehet õ a legfontosabb, de nem a mindene. Az embernek ugyanúgy szüksége van barátokra is, hobbira, mert egy idõ után nem lesz elég csupán a pasi/nõ az életében.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó pont erről beszélek.
Az meg, hogy valaki rákattan valakire, persze az elején, de én hosszú voncsiról beszélek.
2013. dec. 28. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!