Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek fontos ismerkedésnél és utána párkapcsolatba kerülve a férfi pénzügyi intelligenciája?
Úgysem fogj elhinni senki, de nem izgat. :D Engem nem érdekel kinek mennyi van a bankkárszámláján. Volt már tehetősebb és csóró barátom is. Az, hogy úszik e a másik a pénzben, attól még nem fogom jobban érezni magam vele, ha mellé egy nagy nulla.
23/N
#6-nál a pont. Attól, mert valaki jól kezeli a pénzt, még lehet szegény. Meg ha jó helyre születsz, a legelemibb "pénzügyi intelligencia" nélkül is lesz pénzed.
Azt meg ne mondja senki, hogy ha "értesz a pénzhez", akkor biztos, hogy gazdag leszel. Sajnos kezdőtőke nélkül nem megy, azt meg a mai átlag munkabér mellett nem fogsz tudni felhalmozni.
Köszönöm a válaszokat lányok!
Akik nem tudnák: a pénzügyi intelligencia az, hogy hogyan bánsz a pénzzel, mire osztod be, mire fekteted be, hogyan teremtsd elő és társai. Szerintem fontos egy kapcsolatban, hogy a nő és a férfi is gyakorlatiasan tudjon bánni a pénzzel. Félreértés ne essék, én nem vagyok gazdag és nem arra ment rá a kérdés, hogy sznob nőket becsmérelhessek, őszintén érdekelt. Az utolsónak: nem akarlak megbántani, de semmilyen közgáz szakra nem mentem, ez az élet része, hogy valamennyire mozgat a pénz és annak kezelése. Ugyanis az is, hogy ide írhatunk, pénzbe kerül indirekt módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!