Jó pasik! Mennyire fontos nektek a lány külseje, ha komolyan ismerkedtek? Egyáltalán oda mennétek ismerkedni olyan lányhoz, aki nem kifejezetten jó nő?
Figyelt kérdés
Az ápoltságon felül, mert az fontos persze és a végletektől eltekintve (nagyon kövér, nagyon vékony.) Szóval meggátolna titeket a lány külseje, hogy párkapcsolatot alakítsatok ki vele? Mert mondjuk kicsit átlagos, nem néz ki annyira jól, vagy nagyon nem tetszik valami rajta. Zavarna?
Azt is írjátok oda hány évesek vagytok. Köszi!
2013. dec. 27. 14:10
1/14 anonim válasza:
Ha nagyon nagyon határeset, akkor max csak úgy ha ismerem előtte, mert bevallom őszintén miért akarnék megismerni egy olyan lányt ismeretlenbe aki nem tetszik, mikor ugyanolyan esélyekkel indulok egy olyan lánynál is aki tetszik. Zavaros de remélem érted. Én mindig azt mondom hogy a belső tudja kompenzálni a külső hibákat, de vannak határok.
2/14 anonim válasza:
a külső valamilyen szinten a belsőt (ezalatt nem a beleket értem) tükrözi, szóval igen.
3/14 anonim válasza:
Nekem fontos a külső, most kövezzetek meg de így van!
4/14 anonim válasza:
felejtős vagy az tuti. főleg aki igy kezdi hogy jó pasik...
5/14 anonim válasza:
TE jó csajként ismerkednél nem kifejezetten jó pasival?
6/14 anonim válasza:
Úgy látom, téged fordított esetben ez zavarna. :p
7/14 anonim válasza:
Hát ez a megszólítás elég degradáló... De egy buliban csak olyannal ismerkedek, akik bejönnek külsőre. Mondjuk buliban kalandnál többre sose gondoltam...Komoly barátnőnek valót nem egy alkoholtól bűzlő házibuliban keresek/kerestem.
9/14 anonim válasza:
Csak olyan csajhoz megyek oda, aki tetszik. Mi vagyok én, magam ellensége ?
10/14 anonim válasza:
Csak olyan lányhoz megyek oda aki tetszik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!