Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is ennyire fontos...

Szerintetek is ennyire fontos az öltözködési stílus?

Figyelt kérdés
Csak azért írom le ezt, mert sok itt a reményvesztett srác! 2 évvel ezelőtti önmagam felszínesen - magas, vékony de sportos, aki nem foglalkozik annyira az öltözködéssel, szereti az underground stílust, és szűz. Elegem lett az egészből és eldöntöttem változtatok! Mivel csípem a underground hip hop, rock és egyebeket, elkezdtem ilyen cuccokat venni: vans, adidas, nike, converse stb ruhák cipők, kiegészítőket hordani: nyak és karlánc, óra, sapka, stb ami illik hozzám - megjegyzem nem költök olyan hű de sok pénzt ezekre!! Láss csodát már nemhogy nem vagyok szűz, de 2 év alatt elérem a mágikus 10 et... igen 10 et! Ráadásul régen "lese sz.rtak" a nők, most meg már az is gyakori, hogy ők kezdeményeznek, és kapom a bókokat, hogy "jó a stílusom" meg "milyen sportos vagy" - természetesen akinek ez a stílus bejön (mert nem lehet, és nem is kell mindenkinek tetszeni). Szóval kérdezem én, ennyit számít az öltözködés???
2014. júl. 22. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.. mivel így te is tömegcikk lettél és arra mennek a nők..
2014. júl. 22. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Csupán megnőtt az önbizalmad, nem gondolod magad defektesnek. Ezt el lehet érni új öltözködési stílussal, új frizurával. Neked sikerült, és pozitív lett a kisugárzásod, amit a csajok egyszerre észrevesznek.
2014. júl. 22. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Beilleszkedtél egy közösségbe és mostmár tudnak rólad, ismernek, ennyi a titok. Am gratulok neked, nincs ezen semmi szégyelni való, további sok szép barátnőt!
2014. júl. 22. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:
#1 - Azt tegyük hozzá, belsőleg szó sincs erről!! Van egyéniségem és dumám is :) Csak amiért régen lefikáztak arra most azt mondják, hogy de aranyos!
2014. júl. 22. 16:00
 5/5 anonim válasza:
igen ennyit számít ^.^ nem az hogy tömegcikk lettél vagy ilyesmi de a csajok inkább buknak egy olyan srácra akinek van stílusa mint egy olyanra akinek nincs ez számunkra egy aféle kifejezés a személységnek a kifejezése egy olyan srácra énpl nem buknék akinek semmi stílusa nincsen max akkor ha megismerem a személységét. Ez is az első benyomás egyik része az öltözködés :) L
2014. júl. 22. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!