Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok csaj? Miért fontos ennyire a stílus?
Azt hittem csak a 14-16-17 éves csajoknak számít ennyire a külső, de társkereső oldalakon olvastam ehhez hasonó írásokat: "HOSSZÚ SZÖKE VAGY FEKETE, BARNA HAJ.sOVÁNY, FEHÉRBŐRÚ NEM ROMA LEHETŐLEG EMO STÍLUSÚ.HA MÁSOK ÍRNAK, AKIK NEM TARTOZNAK BELE.AKK NEM ÉRDEKEL!!! KÖSZII"
Ezt írta a csaj, és 19 éves, azért egy 19évestől szerintem többet várhat az ember, és még rengeteg csajnak ilyen a felfogása.Miért van ez?Vannak még normális csajok akiknek nem csak a külső számít?
Nem tudni.
De figyelj, vannak még olyan lányok is.
Én is myvip-en ismerkedtem meg a barátnőmmel, és boldogan vagyunk.=D
Nem tudom hogy ronda vagyok e, magamnak nem tetszem az tuti:D
Azért neten próbálkozok mert nincs elég önbizalmam a személyes ismerkedéshez.
vannak,pl én az egyik...:)
és nem zavar ha vki nem egy szépségkirálynő/király mert alapból sokkal jobb emberek mint a macsók meg a k*rvák. =) szwal...
hát figyelj szerintem a külsö nagyon fontos.oké a belsö még jobban de pl ha valakinek az emok jönnek be akkor azt nem lehet megváltoztatni legalábbis amig igy gondolja adig nem
pl én nem járnék 1 rövid haju fiuval.szal nekem is az emok jönnek be de pl ha nem emo de legyen hosszabb haja vagy mitomén.xD csak ne tüsis meg oylanok.ja oké mondjuk én scene vagyok deh a mai lányoknak nagyrészüknek nem az a fontos hogy egy fiu izmos legyen és férfias.legalábbis nekem tuti nem.:D:D:D:D:D
16L
nah pusy.és nem kell anyázni h igy emo meg ugy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!