Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen sok csaj? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok csaj? Miért fontos ennyire a stílus?

Figyelt kérdés

Azt hittem csak a 14-16-17 éves csajoknak számít ennyire a külső, de társkereső oldalakon olvastam ehhez hasonó írásokat: "HOSSZÚ SZÖKE VAGY FEKETE, BARNA HAJ.sOVÁNY, FEHÉRBŐRÚ NEM ROMA LEHETŐLEG EMO STÍLUSÚ.HA MÁSOK ÍRNAK, AKIK NEM TARTOZNAK BELE.AKK NEM ÉRDEKEL!!! KÖSZII"

Ezt írta a csaj, és 19 éves, azért egy 19évestől szerintem többet várhat az ember, és még rengeteg csajnak ilyen a felfogása.Miért van ez?Vannak még normális csajok akiknek nem csak a külső számít?

2010. márc. 20. 14:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

kedves 15.44...'Minden lánynak számít a külső'...ez egy nagy marhasag...mar meg ne haragudj....tudod, leteznek meg normalis lanyok is...akinek meg szamit a kulso, annak tulajdonkeppen az kell, hogy a baratja megfeleljen a mai 'trend'nek...szerintem a belso a lenyeg...hogy tudjon viselkedni, legyenek erzesei, legyen oszinte, kedves, es tudjak ra szamitani...:)

kedves kerdezo...nem minden csaj ilyen...vannak olyan csajok is, akik az illeto tulajdonsagai miatt esnek bele egy fiuba...aztan az mar edesmindegy hogy szoke-e, vagy barna...:)...19/L

2010. márc. 20. 15:54
 12/26 A kérdező kommentje:

15:54 jó hallani hogy van olyan lány aki így gondolkodik:)

Hol találok ilyen lányokat?

2010. márc. 20. 15:59
 13/26 anonim ***** válasza:

háth ne vágassa le.xD

hát figyelj mivel oylanok jönnek be nekem akiket már leirtam h hoszabb haju srácok akkor feléjük érdeklödöm.

és nem érdekelnek a rövid hajuak pl.

figyelj nemtudom nemhiszem h kezdenék egy olyan sráccal aki nem jön be kinézetre.növeszd meg a hajad :D:D és akkor biztosan sok csajnak tetszeni fogol.pl nézz fel hotdogra és pl valakinek adatlapján egy szo nincs de kinn van egy képe hoszabb haju srác pl nézdmeg üzifalat nem izgatja a csajokat hogy nincs egy betü se a proján deh a semmire szavaznak.ugyértem csak a fotora.és kb igy jaj deh cuki.:D namind1 deh végülis lényeg h én csak egy lány vagyok a sok közül.mindenkinek más az izlése sok csajnak a rövidebb haju fiuk jönnek be szal.itt a tavasz lesz neked is csajod.majd meglátod.:)

2010. márc. 20. 16:03
 14/26 A kérdező kommentje:
Elég éretlen vagy ezek szerint.Nekem hogyha van egy barátnőm és szeretem akkor mondjuk ha kopaszra vágatná a haját az sem érdekelne, ugyan úgy szeretném.Nem válaszoltál a kérdésemre, azt írtad hogy ne vágassa le, kitértél a válaszadás alól.
2010. márc. 20. 16:06
 15/26 anonim ***** válasza:

15.54es vagyok...hat szerintem tarskereso oldalaokn semmikepp nem talalsz...de ez csak az en velemenyem...

baratkozni kell nagyon sokat, barataid, baratnoid ismeroseivel, barataival...es nem a kulsore kell menni...szerintem a belso az, ami szamit...ha szeretek valakit, akkor nem azert szeretem, mert hosszu haja van, hanem mert ertelmes, kedves, oszinte, megerto, es normalisan szoba lehet allni vele, tud viselkedni...sok szerencset:)

2010. márc. 20. 16:11
 16/26 anonim ***** válasza:

örülj te ilyen érett vagy.

amugy meg viszatérve kérdésedre ha szeretem akkor sem hagynám el ha levágatná a haját.na szal ennyi.

amugy meg hova legyek érett még 16 se vagyok szal.

nem kell még hogy komoly legyek.nah lehet ribancozni meg idiotának mondani.nemérdekel különösebben:D:D:D

2010. márc. 20. 16:12
 17/26 anonim ***** válasza:
kedves 16.12es...nem ribancozunk le...es nemis italunk el velemenyed miatt...majd ha kicsit nagyobb leszel, megjon az eszed...de ilyen gondolkodas mellett, ne csodalkozz ha megszivatnak a pasik...es nem muszaly mindig komoly lenni...sot...vannak helyzetek amikor komolyan kell viselkedni, de legtobbszor jobb ha viccelodunk, jatekosak vagyunk, es megprobaljuk mindennek a jo oldalat nezni:)..15.54es voltam
2010. márc. 20. 16:14
 18/26 anonim ***** válasza:

15:54: már nem azért, de a külső az első, amit meglátsz valakin! Vagy te belelátsz az emberbe, és rögtön amint ránézel tudod, hogy milyen a belseje? Cöh...-.-"

És tudod... én azt mondtam, hogy mindenkinek más a szép... de azt ne mondd, hogy nem számít a külső. olyan nincs, hogy valakinek nem látod a külsejét, csak azt, ami benne van... esetleg a belsőjében szeretsz bele... vagy leginkább abba. de ha valakibe beleszeretsz, akkor annak a külsejében is kell, hogy vonzzon valami.

2010. márc. 20. 16:17
 19/26 anonim ***** válasza:
kedves 16.17es...mar nem azert, en sem latok bele az emberekbe, eppen ezert szoba allok vele...mar elso beszelgetes alatt kiderul, hogy valaki sikhulye paraszt vagy nem...amit meglatsz az a kulso, de en peldaul CSAK a belsore megyek...az elet megtanitott arra, hogy nem minden jo ami szep...peldaul, meglatsz egy szep almat...beleharapsz es azt tapasztalod, hogy belul meg van rohadva...en inkabb valasztom a kulso hibakkal rendelkezo almat, ha az belul egeszseges...csak azert mert te nem ilyen velemennyel vagy errol a dologrol, meg nem kell lehurrogni az en velemenyemet...
2010. márc. 20. 16:24
 20/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, bár csak minden lány így gondolná!:)
2010. márc. 20. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!