Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sok csaj? Miért fontos ennyire a stílus?
Azt hittem csak a 14-16-17 éves csajoknak számít ennyire a külső, de társkereső oldalakon olvastam ehhez hasonó írásokat: "HOSSZÚ SZÖKE VAGY FEKETE, BARNA HAJ.sOVÁNY, FEHÉRBŐRÚ NEM ROMA LEHETŐLEG EMO STÍLUSÚ.HA MÁSOK ÍRNAK, AKIK NEM TARTOZNAK BELE.AKK NEM ÉRDEKEL!!! KÖSZII"
Ezt írta a csaj, és 19 éves, azért egy 19évestől szerintem többet várhat az ember, és még rengeteg csajnak ilyen a felfogása.Miért van ez?Vannak még normális csajok akiknek nem csak a külső számít?
16:24
...majd amikor összeverik a pasidat, amikor megpróbál megvédeni :) Végülis külsőre nem látszott izmosnak...és nem is volt az xd. Viszlát a kórházban :P
...nah, ez egy másik megközelítés volt. A külső mindenképpen számít, én például nem járnék Csubakkával... De egy szumó birkózóval sem, mert szex közben meghalnék :(
Úgyszintén nem járnék akkor sem a másikkal, ha úgy vigyorog, mint egy zombi...
Nah, majd még kitalálok pár ilyet, ha még mindig ragaszkodsz a belsőhöz. Nyilván mindenki a szélsőséges eseteket tartja rossznak inkább, a többi viszont tényleg belső alapján dől el egy normális gondolkodású embernél...ez ilyen, ebbe bele kell törődni sajnos, akármennyire is fáj. Nem mindenki kaphatja meg, akivel a legjobban lenni szeretne.
"Nem mindenkinek számít a külső..."
Igazad van... nem mindenkinek.. csak az emberek 99%-ának.
hat igen...az emberek 99.99%anak...de azok nagyreszt le is szivjak edes:P....:)
kedves 17.40es...en nem mondtam hogy aki jol nez ki nem lehet okos...en azt mondtam, hogy attol, hogy valaki jol nez ki, meg nem biztos, hogy ertelmes is...s amugy a verekedesrol annyit, hogy utalom az eroszakot....de neked tulajdonkeppen milyen bajod is van?XD...irj privit:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!