Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen sok csaj? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok csaj? Miért fontos ennyire a stílus?

Figyelt kérdés

Azt hittem csak a 14-16-17 éves csajoknak számít ennyire a külső, de társkereső oldalakon olvastam ehhez hasonó írásokat: "HOSSZÚ SZÖKE VAGY FEKETE, BARNA HAJ.sOVÁNY, FEHÉRBŐRÚ NEM ROMA LEHETŐLEG EMO STÍLUSÚ.HA MÁSOK ÍRNAK, AKIK NEM TARTOZNAK BELE.AKK NEM ÉRDEKEL!!! KÖSZII"

Ezt írta a csaj, és 19 éves, azért egy 19évestől szerintem többet várhat az ember, és még rengeteg csajnak ilyen a felfogása.Miért van ez?Vannak még normális csajok akiknek nem csak a külső számít?

2010. márc. 20. 14:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

16:24

...majd amikor összeverik a pasidat, amikor megpróbál megvédeni :) Végülis külsőre nem látszott izmosnak...és nem is volt az xd. Viszlát a kórházban :P

...nah, ez egy másik megközelítés volt. A külső mindenképpen számít, én például nem járnék Csubakkával... De egy szumó birkózóval sem, mert szex közben meghalnék :(

Úgyszintén nem járnék akkor sem a másikkal, ha úgy vigyorog, mint egy zombi...

Nah, majd még kitalálok pár ilyet, ha még mindig ragaszkodsz a belsőhöz. Nyilván mindenki a szélsőséges eseteket tartja rossznak inkább, a többi viszont tényleg belső alapján dől el egy normális gondolkodású embernél...ez ilyen, ebbe bele kell törődni sajnos, akármennyire is fáj. Nem mindenki kaphatja meg, akivel a legjobban lenni szeretne.

2010. márc. 20. 17:23
 22/26 anonim ***** válasza:
17.23as...nem mindenkinek szamit a kulso...ha valaki nem nez ki jol, attol meg lehet ertelmes, rendes, kedves, megerto, oszinte...a szummos is lehet ertelmes...de hat na...aztan majd 90evesen sirhatsz, hogy nem ert semmit az eleted, mert egy paraszt, jokulseju izompacsirtaval elted le...nekem felhozhatsz 500 peldat is, nekem akkor sem szamit a kulso...en ilyen vagyok, sajnalom...es ezen par pelda nem fog segiteni, vagyis nem valtozok meg:)
2010. márc. 20. 17:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Sőt, majd te is rájössz, hogy egy jól kinéző valaki is lehet ugyanúgy okos, értelmes, stb. :) Ennyi. A viszontlátásra xd.
2010. márc. 20. 17:40
 24/26 anonim ***** válasza:

"Nem mindenkinek számít a külső..."

Igazad van... nem mindenkinek.. csak az emberek 99%-ának.

2010. márc. 20. 19:28
 25/26 anonim ***** válasza:

hat igen...az emberek 99.99%anak...de azok nagyreszt le is szivjak edes:P....:)

kedves 17.40es...en nem mondtam hogy aki jol nez ki nem lehet okos...en azt mondtam, hogy attol, hogy valaki jol nez ki, meg nem biztos, hogy ertelmes is...s amugy a verekedesrol annyit, hogy utalom az eroszakot....de neked tulajdonkeppen milyen bajod is van?XD...irj privit:P

2010. márc. 21. 09:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Nincsenek.
2010. márc. 21. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!