Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként hogy találjam meg a hozzám illő hajstílust? Lányok, mennyire fontos a fiú haja? 16/F
Én fodrászra bíznám teljesen. Megmondod neki, hogy csináljon olyan frizkót, ami szerinte a legjobban illik hozzád (persze ezt nem egy 50-es éveiben járó nénivel kéne megcsináltatnod, hanem egy huszon-, vagy harmincévessel). Mennyire fontos? Pasija válogatja. Vannak, akiknek a rövid haj is jól áll, a félhosszú is, a hosszú is, vannak, akiknek csak egyféle; tehát valakinek nem kell annyira törődnie vele, mint másnak. Például én szívrohamot kapnék, ha a párom levágatná a hátközépig érő aranyszőke haját rövidre...
22/L
4-es :) jó az ízlésed :)
Nekem is valami ilyesmi szokott lenni csak most a fodrász elb'szarintotta és tök rövid lett :)
Amúgy tapasztalataimat megosztva a lányok sokkal jobban szeretik az ilyen hosszabb kócos tinis frizurát mint a sima egyszerű rövidet :)
Legalábbis én azt vettem észre,hogy a 14-17 éves lányok között kb ez a nyerő amit a 4-es válaszoló belinkelt :)
A rövid tüsi szerintem rossz választás lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!