Lányok ezt Ti hogy fogadnátok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tetszett nekem egy lany a vonaton közelébe kerultem majd szóba elegyedtem vele. Beszélgettünk majd mielott leszálltam mondtam neki: Lehetek veled oszinte? Szimpatikus voltal szamomra ezert kedzemenxeztem beszélgetést. Lenne még kedved találkozni valamikor?...erre jott a van valaki. Annyi kikosarazást kapok. Ez olyan rossz. :(2014. júl. 21. 22:36
11/12 anonim válasza:
Lányként utálom a "szimpatikus vagy/voltál számomra" dumát, és nem tudom megindokolni.
Tudod, akármilyen félelmetes is lányoknál kezdeményezni, enélkül csak ritkán alakulhat bármi komoly. Kezdeményezz csak, de fogadd meg a többiek tanácsait, mert olyan kis esetlennek tűnsz, és nem tudom, hogy milyen lányokkal ismerkedsz, de első találkozáskor (és hangsúlyoznám, hogy első, mert én pl alapvetően nagyon tudom őket szeretni egy idő után) ez nem feltétlenül a vonzó tulajdonságok egyike.
12/12 anonim válasza:
Ja ez a szimpatikus voltál duma erősen hanyagolandó. Amúgy, ha valóban kötetlen beszélgetést szerettél volna tőle, semmi mást, akkor mért zavart, hogy volt barátja? :) Legalább magadnak ne hazudj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!