Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ezt Ti hogy fogadnátok?

Lányok ezt Ti hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tetszett nekem egy lany a vonaton közelébe kerultem majd szóba elegyedtem vele. Beszélgettünk majd mielott leszálltam mondtam neki: Lehetek veled oszinte? Szimpatikus voltal szamomra ezert kedzemenxeztem beszélgetést. Lenne még kedved találkozni valamikor?...erre jott a van valaki. Annyi kikosarazást kapok. Ez olyan rossz. :(
2014. júl. 21. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt inkább a fiúknak céloztad, nem?
2014. júl. 21. 22:37
 2/12 anonim válasza:
100%

Miért, szerintem tök jól csináltad. Nem biztos, hogy kikosarazott.... illetve nem biztos, hogy azért, mert nem jöttél be neki. Lehet, hogy van valakije. Van ilyen.

Tök jó, hogy megpróbáltad.... 29f

2014. júl. 21. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is, amit a 2. ír.

De nekem lányként ez túl direkt.

A barátaim közül válik ki az, aki iránt idővel szexuális vonzalmat is érzek. Ismeretnél nem tudhatom előre, mert ez hónapok, évek alatt alakul ki.

Az erőltetés, ha valaki ilyen szándékkal akar rögtön találkozni, feszélyez, és is elzavarnám.

2014. júl. 21. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
*Ismeretlennél.:)
2014. júl. 21. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:

Ki volt IV. BÉla?

Király öcsém király! :DDD

Szép volt, következőre össze jön, csak így tovább.. :))

2014. júl. 21. 22:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Ertem én, de... Megis hogy tartsam vele a kapcsolatot ...utana valjuk be kontakt nelkul semmi esélye hogy ujra találkozunk. De igy meg talan kicsit tebyleg ilyeszto. De én sima találkozásra gondolok, beszélgetés...amolyan kötetlen stílusban.ennyi.
2014. júl. 21. 22:52
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát nem csak párkapcsolatban van kontakt!!!!:)

Mért kell rögtön párkapcsolatra "kényszeríteni"?

Nem lehetne elhívd társaságba, különórára, egyetemi csapatba, mittomén?

Vagy ne hívd el, csak nyomd a kezébe a honlapod, profilod elérhetőségét!

2014. júl. 21. 22:56
 8/12 A kérdező kommentje:

Zavar fiatalok hogy nem kapok viszonzást :(

Igen, jöhettek ott néhányan azzal hogy ez, érzelgős vagy valami. De igen, az embernek szüksége lenne pozitiv visszajelzesekre is. Nem olyan egyszerű számomra csak ugy egy nekem tetsző lányt leszolitqni, hogy az ne legyen nyomulós, hanem amolyan konnyed beszélgetés.

2014. júl. 21. 22:56
 9/12 A kérdező kommentje:

De ezt magyarázom:D én sem parkapcsolat miatt kérdem hogy...de talan az jobb finomabb lett volna hogy pl: Epp a starndokrol beszélgettünk, ami az o lakhelyenek közelében van, es erre mondtam volna na egyszer Elmegyek oda, akar ossze is futhatnánk még a jövőben. Es ha azt mondja igen, akkor szamcsere.

Mint ez az oszinte beszed, ami inkabb vall rám, de ha egyszer ilyeszto tud lenni...

2014. júl. 21. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:

9: De ebben AZ a direkt, hogy kettesben akarsz összefutni vele. Érted?

És neki még nem volt ideje vonzódni hozzád.

Ezért jó, ha adsz netes elérhetőséget, hogy tud rá aludni, meg utánad tud olvasgatni, és az alapján érdeklődni az ott olvasott dolgaid iránt.

Másik verzió még mindig az, hogy nem kettesben találkozol vele, hanem társaságba hívod, vagy az egész társaságával együtt hívod el.

2014. júl. 21. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!