Mindig is suerettem chatelni, ismerkedni emberekkel, hamar kialakult bennem a rajongás, boldogság, már csak attól, ha megláttam, hogy bejelentkezett az éppen aktuális kiszemeltem. Ez volt a kamaszkorom. Aztán lett egy kapcsolatom, ami nem rég ért véget három év után. Azóta nem vagyok képes újra úgy érezni bárki iránt, akivel megismerkedem. Miért van ez? Ha esetleg mégis boldognak érzem magam, legfeljebb pár napig tart az érzés, és amikor közelednek felém, komolyabbra fordulna a dolog, meghátrálok. :( Elkeserít az egész, mivel magányos vagyok és vágyom arra, hogy szeressenek és szerethessek, de mégsem tudok megnyílni.
2014. júl. 18. 22:41
1/8 anonim válasza:
ismerős érzés üdv a klubban :) 7 évig én is éreztem...hiányzik még akivel együtt voltál 3 évig? vagy inkább azt szeretnéd, hogy legyen valaki aki szeressen?
21F
2014. júl. 18. 22:45
2/8 anonim válasza:
Talán még túlságosan is élénken él benned a csalódás, három év után, és tudat alatt félsz attól, ha közel engednél magadhoz valakit, az megint ehhez vezetne?
Vagy esetleg még mindig azt szereted, aki elment?
Ennyi infó alapján így ezek lennének a tippjeim. De az idő mindkettőre gyógyír lehet, csak ne add fel :)
2014. júl. 18. 22:48
3/8 A kérdező kommentje:
Persze, az idő.. :) Nem, nem hiányzik, mert teljesen megváltozott, már szinte idegen lett. Inkább az az állapot hiányzik, amikor jól éreztem magam vele, vagyis boldog voltam. Lehet, hogy azért van ez, mert az első szerelmem volt? Már fél éve nem vagyunk együtt, két hónapja kezdtem újra ismerkedni, hátha elfelejtem ezt az érzést, egy ideig ment is, de most újra előtört és nem tudom kontrollálni, el fogom riasztani a kiszemeltemet. De lehet, hogy nem is állok még készen egy új kapcsolatra? De szeretnék szeretni és szeretve lenni. (Nem tudom másképp megfogalmazni)
2014. júl. 18. 23:46
4/8 anonim válasza:
nyugi en se
gondolod privatba beszelhetunk
2014. júl. 18. 23:58
5/8 anonim válasza:
Kérdező: te lány vagy? Hol laksz, és hány éves vagy?
2014. júl. 19. 01:01
6/8 anonim válasza:
fiú vagy?
2014. júl. 19. 02:11
7/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de a kérdés szempontjából nem számít a korom és a lakhelyem, így élek az oldal adta anonimitás lehetőségével.
2014. júl. 19. 10:04
8/8 anonim válasza:
"Persze, az idő.. :)"
Tudom én hogy közhely, de valóban így van :) Egy jó kapcsolat (még ha csak régen is volt az) után nem megy egyik napról a másikra belépni egy újba, még ha esetleg tudja is az ember, hogy esetleg épp egy olyan illetővel ismerkedik, akivel el tudná képzelni hosszú távon az életét.
De tulajdonképpen ennek is megvan a maga előnye, ha úgy vesszük. Mármint ha találsz egy ilyen srácot, és ez a srác megérti milyen helyzetben vagy, és várni fog rád, bármeddig is kelljen... nos, akkor már szinte biztos, hogy egy szerető kapcsolat várhat majd vele ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!