Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, nem vagyok képes a szerelemre. Lehetséges?
Általános iskolában, többször volt olyan, hogy bemeséltem magamnak, hogy tetszik valaki (pl. egyik osztálytársam megkérdezte, ki tetszik, én meg rávágtam, hogy XY, közbe meg nem is voltam biztos benne). Oké, ez még olyan gyerekszerelem volt.
15 évesen megismertem egy lányt, aki egy év barátság után szerelmet vallott és összejöttünk, ő volt az első barátnőm. Kicsit több, mint egy évig együtt voltunk, most Valentin napon szakított velem (nem ért váratlanul) és ismét barátok vagyunk. Semmi kiabálás, veszekedés, normális a kapcsolatunk. És egyáltalán nem viselt meg (őt meg, aki szakított velem, igen). Mi több, kissé megkönnyebbültem. Ez azt jelenti, hogy soha nem is szerettem? És azt hiszem, azóta kezdek megszeretni egy másik lányt, aki igazából nem is a külseje miatt tetszik, hanem nem is tudom, mi miatt, de ha nem a külseje, hanem mondjuk a személyisége fogott meg, akkor miért pont most és hogyhogy pár nap alatt? Ezt is csak bemesélném magamnak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!