Van itt olyan lány aki képes a szerelemre?
Figyelt kérdés
És ismerkedne, barátkozna.
26F
2013. júl. 18. 23:36
1/9 anonim válasza:
El kell szomorítanom téged. Nincs.
19/L
3/9 Bummer válasza:
Szerintem elnézted az oldalt. Amúgy minden nő képes a szerelemre, akárhol ismered is meg, úgyhogy a kérdésed feltétele önmagában öngól. Ennyi idősen tudhatnád már. 30F
4/9 anonim válasza:
Ha kitartó és türelmes vagy és elviseled a negatív kommenteket akkor egyszer biztosan fog írni egy :). -Egy fiú.
5/9 anonim válasza:
Van...csak ez nem így működik, hogy írjon és összejön. De beszélgetni, barátkozni nem nehéz, én is sok emberrel beszélgetek, csak úgy, baráti alapon. Ha gondolod, rám nyugodtan rám írhatsz.
7/9 anonim válasza:
Képes vagyok, de nem ismerkedek :D
ezzel azt akartam bizonyítani, hogy vannak olyan lányok, akik képesek rá, sőt igényelik. Valakit meg úgyis találsz majd, aki ismerkedni is hajlandó :)
19/L
8/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, egy kis javítással : 17/L
(Képes vagyok rá, csak féltem a szívem...)
9/9 JohniDaren válasza:
Bocs, én egy érzelemmentes kőszikla vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!