Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? 17 éves leszek nyáron (lány), és szerintetek ez normális h nem vágyom a szerelemre?!
:)
Szerintem semmi baj nincs veled.
Nekem eddig három barátom volt, de most, hogy nincs, nem érzem létszükségletnek, hogy legyen. Persze ha megtetszene valaki, akkor biztosan nem így lenne, de ne aggódj ezen. Majd jön valaki, aki miatt érdekelni fog a dolog. Van, aki már 13-14 évesen nem képes pasi nélkül létezni, és van, aki egy kicsit később ér. Csak nyugi:)
18/L
A szerelem továbbra is egy emberi ösztön..
És szintén emberi hogy nem követjük az ösztöneinket, úgyhogy ebben semmi meglepő sincs. kérdés viszont:
nem hiányzik a szex?
Te még nem ismerted meg azt az embert, akibe igazán szerelmes tudnál lenni, nem voltál szerelmes, ezért nem is tudod milyen az igazi szerelem.
Hasonlóan droghoz, aki nem tudja milyen a hatása, annak nem hiányzik.
igen, lejött, hogy még nem voltál fiúval.
de nemtom, nekem amikor első alkalom volt, akkor is vágytam rá.. tudatosan.
szóval "még nem próbáltam" de tudtam hogy most mi lesz és jött természetesen.. és nem olyan lány volt aki egyszerűen nekem való volt vagy akibe beleszerettem, hanem egy nő sok másik közül, teljes csodás valójában, és egyszerűen tudta mi a jó :)
megint lehagyom az aláírást..
20F
hát.. így már bonyolultabb.
én sem értem ezt, de lehet ők mást érnek meg szerelemnek mint amit te éreznél vagy ilyesmi..
és személy szerint értékesebbnek tartom, ha uralod az agyad, de hát én már csak egy "öreg" harcművész vagyok.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!