Lányok mi az a plusz, ami kell egy kapcsolat kiépítéséhez?
Figyelt kérdés
Eddig még senki nem tudta megfogalmazni nekem. Nagyon sok lányismerősömmel elbeszélgetek normálisan, de mindenki a pluszt hiányolja belőlem, persze ha megkérdezem, hogy az mit takar, nem tudnak rá válaszolni. Így viszont én sem tudok változni. Esetleg elmondhatná valaki, hogy mivel lehet meghódítani azokat a lányokat, akik kedves, aranyos, kicsit félénkek.2014. júl. 14. 20:24
11/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezek közül a vonzalom lehet az oka, mert elég aktív vagyok, ki tudom magam fejezni akár poénosan, akár nem. Pénzem van, nem vagyok csóró, de milliomos sem és autóra is futja, igaz nem a legújabb BMW meg Mercedes, de szép és megteszi.
2014. júl. 14. 20:53
12/14 anonim válasza:
nálam a vonzalom
persze ezt sok minden befolyásolja (pl legyen érdekes, vicces, kedves stb), de ez akkor is olyan hogy vagy megvan, vagy nincs
13/14 anonim válasza:
Szerintem is a vonzalomra gondoltak, arra a bizonyos szikrára, ami nem jön meg csak úgy magától akárkivel. Én arra mondom azt a bizonyos pluszt, amikor van valami az adott férfiben, amitől megőrülök érte, csak ő kell nekem és másra rá sem bírok nézni. :) Nekem enélkül nem működik. :) 25/l
14/14 anonim válasza:
Hát sajnos ezt tényleg nem nagyon lehet konkrétan megfogalmazni. Ha tetszik valaki, és a stílusa is szimpatikus, egy hullámhosszon vagytok beszélgetéseknél, akkor se biztos, hogy jók lennétek együtt. Az ember vagy megszeret valakit, vagy nem. Vagy képes beleszeretni, vagy nem. Én ezt így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!