Lányok mi az a plusz, ami kell egy kapcsolat kiépítéséhez?
Figyelt kérdés
Eddig még senki nem tudta megfogalmazni nekem. Nagyon sok lányismerősömmel elbeszélgetek normálisan, de mindenki a pluszt hiányolja belőlem, persze ha megkérdezem, hogy az mit takar, nem tudnak rá válaszolni. Így viszont én sem tudok változni. Esetleg elmondhatná valaki, hogy mivel lehet meghódítani azokat a lányokat, akik kedves, aranyos, kicsit félénkek.2014. júl. 14. 20:24
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, de én belső tulajdonságra gondoltam.
2014. júl. 14. 20:26
3/14 anonim válasza:
nézz ki jól. megbántani nem akartak ezért a plusszos szöveggel jöttek.
4/14 A kérdező kommentje:
Az egyik lány kivételesen azt mondta, hogy nem nézek ki rosszul, neki nem ez a problémája.
2014. júl. 14. 20:28
6/14 anonim válasza:
Nálam a plusz az az izgalmas faktor. Hogy mennyire izgalmas az illető. Ezt pedig úgy veszem le, ha elmondja, hogyan tölti a szabad idejét, illetve a beszédéből, szóhasználatból, kifejezésekből. Ha valakinek nem túl bő a szókincse, ugyan azt a pár száz szót ismétli, akkor valószínűleg nem olvasott sokat, ha nem olvas, nem igazán érdekli semmi. Ha olvas, akkor több dolog is érdekli, saját világa van. Ha egésznap a szobában kuksol és csak gépezik, attól nem lesz számomra izgalmasabb, mert valszeg ezt velem is csinálná. Ha kimozdul, érdeklik a kiállítások, koncertek, képben van, akkor tudom, hogy nem csak ülni fogunk és egymást nézni, hanem szerzünk új élményeket együtt.
7/14 anonim válasza:
Szerintem ez a "plusz" talán az odaadás, törődés. Nekem legalábbis azt hiszem ez jelenti a pluszt, bár ezen sosem gondolkodtam el komolyabban. :)
9/14 anonim válasza:
Látod, mindenkinek mást jelent, ezért nem kaptál egyértelmű választ az ismerőseidtől.
10/14 anonim válasza:
Izom , sárm , csibészség,Jó társ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!