Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nektek hogyan tetszene...

Lányok, nektek hogyan tetszene ez a zene egy társkereső adatlapon?

Figyelt kérdés

Íme: https://www.youtube.com/watch?v=IYEhd6a6_Js

Komoly kapcsolatot keresek, de szívesen ismerkedek, hisz abból lesz több, ha lehet.

Volt egy lány, aki annyit küldött flörtben, hogy: "Mi ez a zene? Kiöntött a nyáltenger?"

Mások szívesen veszik a flörtjeimet, levélre is kapok választ többnyire, egy olyan lány volt eddig, aki megkérdezte, mi ennek a retro számnak a címe, mert tetszik neki.

Tudom azt is, hogy sokat számít egy ilyen oldalon a kép, de kíváncsi vagyok, hogy csak így ismeretlenül nektek bejönne? Szerintetek illik egy komoly kapcsolatot kereső adatlapjára?

Szívesen fogadok tippeket a jó ízlés határain belül! :D

26/F

2014. júl. 14. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem, mert mást zenét szeretek. Ezt is szerettem, mikor 6-7 éves voltam. :-S
2014. júl. 14. 10:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Jézus kenyér, most eszembe juttattad, hogy mennyien utálom a magyar könnyűzenei ipart.
2014. júl. 14. 10:07
 3/8 Kerida ***** válasza:

És is gyerekként most felnőttként már sokkal komolyabb zenéket preferálok.

26 N

2014. júl. 14. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kapásból egy kanos 16-os rétinégerre gondoltam.
2014. júl. 14. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Besza-begu... XD XD XDDDDDDDDDD
2014. júl. 14. 10:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem jön be a zene, szerintem cseréld le amilyen gyorsan csak lehet.
2014. júl. 14. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:

a mostani tényleg nem a legjobb, de ha te tényleg ilyeneket hallgatsz maradhat (csak készülj fel hogy lehet sokaknak nem tetszik), de akkor találhatsz olyat aki szintén ilyeneket hallgat

ha csak a címe miatt van fent, akkor töröld

2014. júl. 14. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!