Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki ismer olyan társkereső...

Valaki ismer olyan társkereső oldalt, ahol, ha szépen, kulturáltan, kedves szavakkal írok egy lánynak, akkor ő vissza ír?

Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
nincs
2014. júl. 11. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:
nincs, a lányok köcsögök, ezt mindenki tudja
2014. júl. 11. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Int. HEAD - Fantasy - Day
2014. júl. 11. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:

nincs egyrészt sok a kamu profil másrészt ego növelésből vannak fent.

annyira ronda nem lehetek h 20 lányból egy sem ír vissza pedig mindenkinek más és más levelet írok :D na persze nekem is megvan az ideálom mint mindenkinek de ha nekem írnak válaszolok és megmondom h mizu :D

viccet félre téve olyan lányoknak írok aki az én szememben 10/10 mert volt h nézegettük haverokkal a csajok képeit badoon és ami nekem kiváló volt az egyiknek sem jött be annyira és ez fordítva is igaz volt :D

2014. júl. 11. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:

az online game-ben /netes csajozás/ kb a legnagyobb öngól,ha kedves vagy meg kulturált.

ezek annyit jelentenek lefordítva,hogy nem tudsz flörtölni,megfelelési kényszer is bejátszik,magyarul béna vagy a csajozásban,tapasztalatlan vagy,ezért ilyen kedves levelekre válasz sem jön.

2014. júl. 11. 23:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Ennyi :-) Igen sajnos sokat képzelnek magukról. Ha tudnák, hogy a férfiak nélkül sehol nem lennének.
2014. júl. 11. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik társ kereső oldal ilyen. Mindenhol található ilyen és olyan is.
2014. júl. 11. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!