Ismer valaki olyan homoszexuális társkereső oldalt, ahol jellemzően intelligens, hetero kinézetű, visszafogott, "régimódi", átlag srácok vannak?
Szerintem érdemesebb rendezvényekre, kultúrális programokra menni. Tudok úszóklubbról, kiránduló csoportól, irodalmi estről, illetve ott vannak a felvonulás hetében rendezett bulik, programok.
Az interneten többnyire az erre specializálódott oldalakon csak a testiség megy.
Fórumokon már kicsit jobb a helyzet, de ott nem azzal indul a beszélgetés, hogy sziajárunke hanem van valami egyéb téma. A pinkvanillás fórum elég jó, bár kicsit egysíkú.
Éppen ezt szeretném, hogy oldottan, mint két értelmes emberi lény, lehessen ismerkedni a másikkal, de úgy, hogy tudjuk, hogy különben melegek vagyunk, és lehet esélyünk egymásnál. Mint az életben, a heteróknál.
Ha megkérlek, küldenél esetleg linkeket? Leginkább olyanokat, amik pár hónap múlva is aktuálisak lesznek.
Érdeklődési köröm: filmek, filozófia-hittudomány, csillagászat, építészet-lakberendezés, sport, edzés szinten.
Egy átlag, normális, komoly-komolytalan, kedves srác vagyok, aki szert gondolkodni, és szereti az embereket.
Tudsz nekem való valós vagy virtuális meleg helyet, ahol hasonló emberek vannak?
Bocs kérdezö, de az utolso amit leirtal, a passzivitás, nagyon hulye dontes...
Par eve meg en is igy gondoltam, és nagyon megbantam. az evek mennek, ha teszel, ha nem teszel valamit, siman megoregedsz anelkül, hogy megprobaltad volna.
En a romeon meg a randi.gay.hu-n (ott chatelni lehet!) is jofej sracokkal ismerkedtem, meg, persze elég jol lököm a dumát, es eleg gyorsan leesik, ki az aki nem csak "szex, szopatas 30eves, delpest" -tipus. (Totál kezdö vagyok a téren, bár beleesem a fenn megadott korosztályba...majdnem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!