Mi értelme a facebook-nak?
Észrevettem, hogy egymást másolják az ismerősök, a belinkelt zenéket, írásokat, képeket. És nem csak az ismerősök, hanem, ha klubban vagyunk is. Belinkelek egy videot, a klub vezetője is ehhez hasonló videót, írást linkel be, mintha csak ő találta volna ki.
Folyton csak a kavarás megy, a csajozás és pasizás.
Ha egyik ismerősük mást szeret, mint ők, akkor le*arják,nem foglalkoznak vele, vigyorognak rá, mint a nyúl.
Valamint, ha valakinek van 50 éves és 20 éves ismerőse. Ha 20 évesnek akar "imponálni" vagy kommunikálni a facebook-on, akkor a kívülállók szemében, akik a társkereső oldalról nézi meg a személy adatlapját, gyerekesnek tűnik. Ha 50-évesnek imponál, akkor meg a fiatalok nézik túl öregnek, netán h*lyének.
A Facebook-nak van értelme. Elsősorban kapcsolattartás, információ csere/terjesztés. Az ismerősrendszer miatt hatványozódik a potenciális terjedés.
Az más kérdés, hogy sokan értelmetlen dolgokra használják. (Sajnálom, ha az ismerőseid között ők vannak többségben.)
Amit meg a 20 és 50 évesekkel kapcsolatban írsz, az nem a Facebook baja, az egy általános dolog: generációs különbségnek hívják.
Szerintem meg arra is jó, hogy a média és a politikusok onnan nézik az emberek szokásait. Mit szeretnek. És ahhoz igazítják a műsoraikat.
Nem könnyebb úgy, ha egy klubban van 20 ezer ember, egy csoportban 300 ezer ember, és úgy összeszámolni, mint egyenként esetleg az internet szolgáltatótól bekérni az adatokat?
Ami a kérdés és az amit alá leírtál mi köze van egymáshoz???
Te is tudod és mindenki tudja, hogy mi értelme van a facebook-nak!
Az is érdekes, hogy minden személy a facenbook-on, olyan énekest, színészt kedvel, (leginkább nők), akik hasonlítanak arcra rájuk.
És ott laknak egymás szomszédságában vagy az utca végén, de a facebook-on vitatják meg, mi történt aznap.
Te is tudod és mindenki tudja, hogy mi értelme van a facebook-nak!
A facebook egy hülyeség.
Olyan okos dolgokat írtál hogy kettérepedt a monitorom.Najó persze beszéljünk komolyan...
Amin kiakadtam az ez:
Az is érdekes, hogy minden személy a facebook-on, olyan énekest, színészt kedvel, (leginkább nők), akik hasonlítanak arcra rájuk.
Most ez mi akar lenni?Nem is tudom honnan vetted.Még ha arra is gondolnák h esetleg a 12-13 évesek körében ez divat ez alapján szeretni egy énekest akkor azt mondom lehet de ezt is nonszensznek gondolom.
Az h másolják egymást az emberek előfordulhat de ez sem gyakori.Általában a saját hóbortjaikat szellemi hanyatlásukat sztárolják.
És azt meg megjegyezném hogy ha ilyen messzemenő és aprólékos észrevételeid vannak akkor már rendesen bekebelezett a face és veled van gond vagy egyszerűen csak meglehetősen furcsa ismerősi köröd van.
"Az is érdekes, hogy minden személy a facenbook-on, olyan énekest, színészt kedvel, (leginkább nők), akik hasonlítanak arcra rájuk."
Minden személy a facebook-on? Szerintem te valami teljesen más facebook-ról beszélsz.
Egyébként hadd kérdezzem már meg:
Mi értelme ennek a topiknak, ha válaszainkra nem is reagálsz, csak osztod tovább a hülyeségeidet? Ezeket nem a GYK-ra kéne kihánynod, hanem a blogodra.
A facebook-on mindenki másol mindenkit, és tényleg olyan sztárokat kedvelnek, akik hasonlítanak rájuk arcra.
És tényleg megy a kavarás mindenkivel. Lehet egyszerre két fiúval is, mert a másik elől elrejti a linkjeit, amit az előző fiú ismerősének írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!