Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ellentétek vonzzák egymást?

Az ellentétek vonzzák egymást?

Figyelt kérdés
Két mondás van.Az egyik ez "Az ellentétek vonzzák egymást." a másik "Folt a zsákját megtalálja." amiből az következtethető,hogy hasonló vonzza a hasonlót.Ez a két állítás ellentmondásos...Mi az igazság ?

2014. júl. 14. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
csak szólás mondás ezek nem igazak
2014. júl. 14. 08:48
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
ellentét, mint férfi-nő, aki vonzza egymást.
2014. júl. 14. 08:48
 3/15 anonim ***** válasza:
A zsák a foltját abszolút igaz, az ellentétek taszítják egymást.
2014. júl. 14. 08:49
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az ellentétek vonzák egymást inkább mint a hasonló. A Hasonló azok a rövid kapcsolatok szoktak lenni, mert megunják gyorsan egymást.
2014. júl. 14. 08:51
 5/15 A kérdező kommentje:
35 éves férfi vagyok,és én sírtam a Titanic végén,és a Schindler Listájánál is.Ismerek olyan lányt aki azt írta a facebookon,hogy jajjj most megyen a Titanic mindjárt sírok :( Közben meg én tudom,hogy ő nem romantikus.Én pl ha nő lennék,tuti hogy nem írnék le ilyet,hogy sírtam a Titanicon.Most melyik tipus lenne a hozzám való.Az amelyik ugyanúgy sírt,de nem mondja,és nem ír,róla,vagy ez a másik.Külsőre szép nő mindkettő.De nem tudom,hogy később milyen anyák lennének.
2014. júl. 14. 08:57
 6/15 anonim válasza:
HA anyat akarsz ne csak ezek szerint/miatt donts
2014. júl. 14. 09:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen,de van olyan nő aki megveti ha a férfi sír.Olyan mellett nem tudnék élni,aki előtt el kellene fojtanom az érzéseimet.
2014. júl. 14. 09:09
 8/15 anonim ***** válasza:
taszítják, bocsi
2014. júl. 14. 09:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Egy barátommal beszéltem erről a témáról.Azt mondta egy buta nőt válasz.Akkor egy ügyvédnőbe voltam szerelmes.A barátom azt mondta,az nem fog tisztelni mert,ő iskolázott,te meg egy szakmunkás vagy.Szolga lennél mellette.De nekem nem azért tetszett mert ügyvéd hanem azért mert okos ! Olvasott a gondolataimban,és teljesen ingyen adott nekem jó tanácsot.Közben meg az ügyvédeknél pénzért van tanácsadás.Én úgy éreztem,hogy ő emberségből,és rám hangolódásból tette.Egy buta nő ki kotyogná a titkainkat :( Olyan nőt akarok akiben megbízhatok.És mivel 35vagyok már nagyon szeretnék megházasodni,és gyerekeket.
2014. júl. 14. 09:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon az a jó, ha az érdeklődési kör, világnézet, gondolkodásmód hasonló.
2014. júl. 14. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!