Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok arról hogy az...

Mit gondoltok arról hogy az ellentétek vonzák egymást?

Figyelt kérdés

2014. jún. 8. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak úgy, ha kiegészítik egymást és azért vannak közös pontok is. Akkor igen.
2014. jún. 8. 23:56
 2/9 Mr. Truth ***** válasza:

nem mindig... Volt egy lány ismerősőm akivel mi is azt hittük hogy vonzuk egymást mert ha én kéket mondtam ő pirosat...

A szex eszetlen jó volt de ezenkivül ültünnk kussba mert nem volt olyan téma amin ne vesztünk volna össze...

2014. jún. 8. 23:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy néha vonzzák egymást de alapvetően nem tartom igaznak. Kellenek a közös pontok. Én mint domináns talpraesett nagyszájú nő, hasonló domináns szociális magas presztízsű párt keresek. Nem akarnék semmit egy velem ellentétes papucstól...
2014. jún. 9. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát a mágnesnek bevált...
2014. jún. 9. 00:15
 5/9 anonim ***** válasza:
hülyeség.
2014. jún. 9. 00:42
 6/9 Fish1 ***** válasza:
100%

Nem igaz.

A pszichológia szerint egy adott személyiségszerkezetű ember egy hozzá hasonló személyiségszerkezetű embert vonz. Így pl. egy önbizalomhiányos ember nem lesz együtt egy magabiztossal, mert az önbizalomhiányos azon fog vergődni, hogy "úristen, mit keres mellettem ez a jó hapsi?", míg a magabiztos azt fogja gondolni: "ez meg miért görcsöl mindenen?" Ezen kívül egy magabiztos ember nem valószínű, hogy felfigyel egy olyanra, akinek nincs kisugárzása.

Nézz körül a saját életedben: téged is olyan emberek vesznek körül, amilyen te magad vagy. És igaz a mondás: madarat tolláról, embert barátjáról. :)

2014. jún. 9. 05:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még jöhetnek ;)
2014. jún. 9. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz, semmilyen emberi kapcsolatban, sem szerelemben, sem barátságban. A legjobb barátaim is olyanok, mint én, hát még ha a páromról van szó. Kb 16 évesen gondoltam azt, hogy boldog leszek egy tök más pasival, mint én, ma már tudom, hogy igazán boldog olyan férfivel vagyok, aki olyan mint én, ha nem is mindenben, de a számomra komoly és fontos dolgokban kérdésekben mindenképp. 25/l
2014. jún. 9. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
sztem is baromság. tapasztalatból mondom igen vonzák egymást, de megtartani nem tudják :) tetszik a másikban a "mássága" hogy nem mindenben olyan mint te, hogy van stílusa tudja mit szeret mégha ez nem ugyanaz azzal amit te, és sokszor megvan ígyis a közös téma és jol elvagytok. de ha probléma merül fel azt ketten kétféleképpen oldanátok meg és akkora viták lessznek hogy csak pislogsz. én nem ajánlanám
2014. jún. 9. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!