Szerintetek az ellentetek vonzzak egymast, vagy inkabb a hasonlo kaliberü emberek?
Egy srac sajat bevallasa szerint azert kedvel, vagy akarna tölem valamit, mert mas vagyok, mint az atlag, mint ö. Ö iszik, bulizik, cigizik, neha füvezik, en egyiket se. Es szerinte igy tök jol kiegeszitenenk egymast...
En viszont nem tudnek mit kezdeni egy olyan sraccal, aki ennyire mas, mint en.
Kinek mi a velemenye? Ti hasonloak vagy különbözöek vagytok, mint a parotok?
Ez egy bszott jó kérdés, hallod-e!
Én, személy szerint, nagy duzzogva a 2.ra voksolok.
sztem legalább 70-80%-ban hasonlóság kell, a maradékban lehetnek ellentétek, kiegészítés.
de mképp hasonlóság
van a környezetemben ellentétes kapcs is, de az a szememben nem kapcs, hanem inkább ilyen alá/fölérendelésen alapuló akármi.
Osztálytársaim is hasonlók. Náluk a csaj egyenesen egy hittérítő. Hithű református meg minden.
A pasi meg egy igazi rosszfiú. Azzal dicsekedik hogy hogy szétcseszi magát minden koncerten/bulin.
En is igy gondolom. Nem kell, hogy ugyanolyanok legyünk (egek dehogy, belölem egy is sok lenne neha egy kapcsolatban...:D), de azert ha az alap eletfelfogasunk ennyire mas, annak szerintem nincs sok jövöje...
Amugy 6os, es müködik az ö kapcsolatuk? Vagy egyaltalan együtt vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!