Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányokhoz szól a kérdés....

Lányokhoz szól a kérdés. Milyen gyakorisággal próbálkoznak be nálatok férfiak?

Figyelt kérdés

Legtöbbjükkel mi a probléma (külsőleg s belsőleg, csak őszintén), miért nem tudtok tovább lépni?

Kort is irjátok légyszives.

2014. júl. 10. 01:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Mivel antiszoc vagyok, nem sűrűn találkozom "új fiúkkal". Max az utcán szól be valaki, például valami növényszinten lévő diákmunkás vagy az ellenőr a metrónál... A legutóbbi "bepróbálkozóm" egyébként okos is volt, helyes is, de van barátom évek óta. Évente mondjuk 1 komolyabb szándékú emberke talál meg, de tény, hogy nehezen megközelíthető vagyok...

L22

2014. júl. 10. 01:28
 12/32 A kérdező kommentje:

Úgy összeségében nagyon gázak a pasik ezt most úgy vettem le :-)

Már a merészségem is elszállt, akinél ilyen sok pasi próbálkozik gondolom már az ingerküszöb is magasabban van meg oka is van h miért pont titeket találnak meg (külső adottságok gondolom), túl nagy macera ez egy barátnő szerzésért inkább élvezem a szabadságot de nem csajozok, max ha ők jönnek hozzám úgy döntöttem :-)

2014. júl. 10. 01:32
 13/32 A kérdező kommentje:

Másik konklúzióm h csinos, szép nőknél nem érdemes próbálkozni mert üldözési mániájuk van ergo minden férfi meg akarja őket d.gni. :-)

Meg amúgyis árt a büszkeségemnek ha nekem kell teperni :-)

2014. júl. 10. 01:41
 14/32 anonim ***** válasza:
Kérdező,a korodat elárulnád?
2014. júl. 10. 01:54
 15/32 A kérdező kommentje:
26
2014. júl. 10. 01:55
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

A legszebb kor. :)

A konkrét leszólítást /pl szia xy vagyok,stb/ nem tartom előnyösnek.Lásd a példám.#7 vagyok.

De a trükkös megszólítást igen.

Pl ami egyszer velem is megtörtént.

A boltban a férfi amíg én narancsot válogattam,ráakasztotta a kabátját a bevásárló kocsimra,majd odébb ment pár métert,és úgy csinált,mintha lélekszakadva loholt volna vissza.

Természetesen ezt láttam a szemem sarkából,de tetszett,hogy kreált magának egy helyzetet,hogy leszólítson.

Naná,hogy a legszebb mosolyával kérte vissza a kabátját és szabadkozott,hogy mennyire szégyenli,hogy ilyen szétszórt és ezért tévedésből az én kocsimra rakta a kabátját.

2014. júl. 10. 02:12
 17/32 anonim ***** válasza:

Kb havonta komolyabban, bár kérdés ugye, hogy ki mit számol próbálkozásnak:) Nekem általában az gondom, hogy vagy "fura" a srác belsőre, vagy egyáltalán nem vonz külsőre..általában a kettő együtt. Nincsenek olyan nagy igényeim külsőre, de valahogy mégis mindig olyanok találnak meg, akiket egyáltalán nem találok vonzónak.

Volt olyan is, hogy az volt a probléma, hogy frászt kaptam a sráctól:D sétáltam a tömeggel a metró mellett, egyszer csak odaszólt a mellettem sétáló srác, hogy nem megyek-e vele moziba. Annyira sokkot kaptam, hogy gondolkodás nélkül visszautasítottam, pedig végre egy pasi, aki le mert szólítani egy nőt. De hát baromira meglepődtem:D remélem nem vettem el a kedvét:D

24N

2014. júl. 10. 02:58
 18/32 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban élek, és itthonülős típus vagyok, ezért nem olyan sokan, mert esélyük nincs. Ha egyszer is komolyabban kiteszem a lábam itthonról éjszaka, akkor többen is.

Valamint én nem látok rendszerességet ebben a dologban, valamikor hónapokig senki, valamikor meg egyszerre környékeznek meg sokan.

A legtöbb sajnos minden téren katasztrófa, szerencsésnek érzem magam, amiért megtaláltam a barátom.

2014. júl. 10. 02:58
 19/32 anonim ***** válasza:

Szerintem az itt válaszolók közül a bepróbálkozást arra is értik, amikor valaki rájuk köszön csábosan, kacsintgat, bókol az utcán, szemezni akar. Én ezeket inkább nem számítom, mert lehet csak szórakozik, szimplán flörtöl az ilyen illető.

Szóval, ha ezeket nem számítjuk, átlagban havi 1, aki pl elkezd nyomulni, állandóan hozzámér, vagy beszélgetés utáni bók, nyomulás. Bár én nem járok bulizni.

A legritkább az, amikor odajön és meghív vmire, ezt tisztelem a legjobban.

Sajnos őszintén ilyenkor nálam a külső dönt, hiszen nem/alig ismerem.

Ami pedig visszatart: kopasz, igénytelen, alacsonyabb nálam, túlságosan agresszívan közeledik, vagy egyszerűen taszít, nem tetszik az arca.

A lényeg az, hogy le kell szűrni előtte a csaj viselkedését, fel kell venni a szemkontaktust. Ha többször visszanéz, esetleg mosolyog, akkor kell odamenni, mert akkor valószínűleg bejössz neki.:) Ha nincs kontakt, nem fogadja pozitívan a közeledést, akkor ne menjetek oda. Ennyi a titok.:)

2014. júl. 10. 09:02
 20/32 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj :D. De egy igazán jó nőért teperni kell. Te meg elég lusta lehetsz az ilyesmire, ha nem tepersz vagy csak nincs önbizalmad. Istenem 26 éves vagy. :DD XD
2014. júl. 10. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!