Lányokhoz szól a kérdés. Milyen gyakorisággal próbálkoznak be nálatok férfiak?
Legtöbbjükkel mi a probléma (külsőleg s belsőleg, csak őszintén), miért nem tudtok tovább lépni?
Kort is irjátok légyszives.
3.vagyok.
igen, néha már nagyon kivagyok tőlük. nem túl jó dolog.. :) főleg ha zaklatnak, holott közöltem hogy semmit nem akarok tőlük. ha még ez a belső visszataszító tulajdonságokhoz sorolható.. :)
Nálam naponta kb. kétszer-háromszor.
A belső tulajdonságokról nem tudok írni,mert általában ismeretlenek.
Külsőre pedig nem felelnek meg nekem.
Nem kötelező jól kinéznie,de azért ápolt legyen.
Pl. a múltkor a parkolóban leszólított egy férfi,viszonylag jól is nézett ki,de aztán amikor jobban megnéztem és megláttam a sárga fogait,akkor szépen elküldtem.
Viszont volt már olyan is,hogy egy tipikus mackó szólított le.Tiszta,ápolt,jó humorú férfi volt.
Neki 10 perc beszélgetés után igent mondtam egy kávéra.
29n
Lehet, hogy minden próbálkozónak ő az évi 1. :D
csak tavasszal meg nyáron-gondolom mert kevesebb a ruha..
"minden fals dumával pl. segíthetek ablakot pucolni?"- barinőm szerint nálam túl fenn van a mérce -nem külsőségekben..
Hetente olykor naponta, vannak akik bámulnak, néznek, fütyülnek, szépeket kiabálnak utánam, szemeznek (ebből naponta 10-30) akik leszólítanak abból általában naponta 1-2, attól függ merre mozgok a városban :) elég csinos lánynak számítok, a külső véleményekből kifolyólag :) h miért nem? nem jönnek be, túl idősek hozzám, nem tudnak bevágódni :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!