Csajok! Csak engem zavar, hogy a pasik állandóan próbálkoznak, mindig csak jönnek, nyomatják a béna szövegeiket és azt hiszik ezzel levarázsolják a bugyit rólad? Ti hogy védekeztek a pasik ellen?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 15:49
1/8 anonim válasza:
Most valamikor az a bajotok h nektek kell kezdeményezni,most meg az hogy ők? Most ez hogy?
2/8 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy a nőknek semmi nem jó!
3/8 anonim válasza:
Engem csak az zavar ha ilyen szia cica van már gazdád? szerű szövegeik vannak. Ha normális akkor én is normális vagyok vele
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem pasi rinyálás érfdekel. Lányoktól várok választ.
2013. szept. 21. 15:57
5/8 anonim válasza:
Sehogyan. Próbálok udvariasan elutasító lenni, hogy ne bántsam meg nagyon.
6/8 anonim válasza:
Ha valaki kedvesen közeledik, akkor kedves vagyok vele, és kedvesen elutasítom, vagy épp ismerkedni kezdek vele, szimpátiától függően. Ha valaki bunkó, azt nyilvánosan megalázom.
7/8 anonim válasza:
Ha elég jól néz ki a pasi, akkor úgyis levarázsolja rólad a bugyit, a legbénább szöveggel is.
8/8 anonim válasza:
Volt szobatársam véleményem szerint egy hímsoviniszta gyökér.
Ő mindig azzal jött, hogy a nőknek kell az uralom, és alárendeltségre vágynak. Ha nem vagy velük durva és erélyes, akkor egy puhap***ű papucs vagy. (Megjegyzem 2 éve van barátnője, és többször hallottam telefonbeszélgetésüket. Én a kutyámmal nem beszélek úgy, mint ő a barátnőjével, mégis a viták után mindig a csaj jött vissza hozzá azzal, hogy nem érdekli hányszor kell leszopnia érte, de ne szakítson vele. Lehet én vagyok a hülye, de nem értem ezt.)
Mindezek ellenére ezen kérdéseket olvasva elkezdek igazat adni neki egy dologban és elhinni azt, amit mondott. Mégpedig azt, hogy a nők nem tudnak gondolkodni, és fogalmuk sincs, hogy mit akarnak.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!