Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csúnyább, kedves, aranyosabb...

A csúnyább, kedves, aranyosabb félénk határozatlan fiúk, miért nem próbálkoznak nem annyira ösztönös nőknél?

Figyelt kérdés
Valóban az ösztönös nő a testi és szexuális kisugárzást szeretik a határozott, magas, izmos férfias férfiakat, mivel egy ilyen pasinál látják legjobban biztonságban az utódjaikat (tudat alatti ösztön), viszont egy érzelmes lány, akibe nincs olyan erős állatias ösztön, szeretik a kedves aranyos jó lelkű fiúkat. Igenis sok ilyen nő van én is ilyen kisfiúcska vagyok és mégis van egy csodás barátnőm
2014. jún. 7. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
mert véknyak és magasak
2014. jún. 7. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Na, valaki megfogalmazta az ideálomat és az okát is...:) Jól látod a dolgokat a másik oldalról is. :)
2014. jún. 7. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam azért van, mert nincsen olyan lány, akibe szerelmes vagyok. Az átlagnál az is lehetséges, hogy tudják/gondolják, hogy nincsen esélyük, ezért hagynak fel eleve az udvarlással.
2014. jún. 7. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert félénkek mondjuk?Én mondjuk próbálkoztam ilyeneknél is régebben,de az összes ugyanúgy a "helyes pasi"-ra várt,szóval ugyanolyan kosarat kaptam tőlük is.

Manapság meg felszínesség van minden szinten.

Mára meg már beleuntam az eredmények nélküli szálmalomharcba(8 évig aktívan próbálkoztam nulla eredménnyel), így inkább a tanulmányaimba fektetem az energiát.

2014. jún. 7. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én eddig csak azt kaptam alányoktól, hogy RONDA, RONDA, RONDA VAGY, KOCC RÓLAM, VAN BARÁTOM. Komolyan mindenféle típusú lánynál próbálkoztam már. Kezdve a magas-vékonytól, az alacsony-kövérig, a butától az okosig, a flegmától a vihogósig sötöbö. Aztán mindig az jött le, hogy vagy van barátja vagy rondának tart és vagy bunkón vagy kevésbé bunkón lekoccintott.
2014. jún. 8. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
és igen sok köztük az igénytelen, külsejével semennyire sem törődő. fúj! igenis fontos a külső!
2014. jún. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!