Lehet esélyem 16 évesen egy 18 évesnél?
Figyelt kérdés
Szóval neten megismerkedtem egy lánnyal, de általába ő ír mindig. :) És kiderült hogy pont ott lakik a papája ahol én (1 kis faluba és pont 1 utcába). Mondta hogy lejön majd nyaralni a papájához és összefuthatnánk. A kérdés lehet csúnyán fog hangzani, de nem szeretnék vele járni csak esetleg lefeküdni vele. Nincs barátnőm, neki sincs barátja. Max 2-3 napot lesz itt. Sőt, felajánlotta hogy menjek el vele strandra. :D Tippek?
én 16/F ő 18/L
2014. júl. 7. 20:36
1/7 C0r3 válasza:
Menni fog ez :D Nekem majdnem megvolt egy 19 éves csaj. (16 vagyok, mindjárt 17) Sok sikert neked!:D
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! reménykedem én is, csak nincs ötlet hogy mivel tudnám megteremteni a helyzetet. :D
2014. júl. 7. 20:39
3/7 anonim válasza:
Ne legyél nagyon nyomulós. Inkább figyeld, hogy ő mennyire kezdeményező és annál te se legyél kezdeményezőbb.
Menj el vele a strandra, este meg üljetek be valahova iszogatni vagy menjetek el bulizni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ment a zöld pacsi neked is. :)
2014. júl. 7. 20:41
5/7 anonim válasza:
jaja a pia az csodákra képes. ne túl sok, ne túl kevés. én mindig atomkanos leszek tőle, a nőm meg kancás
6/7 A kérdező kommentje:
utolsó :DDD köszi! :)
2014. júl. 7. 20:57
7/7 anonim válasza:
Az ész nem kor függő ha meg hajt mind2őtöket a vágy akkor hajrá. 20 évesen a legidősebb nő aki megvolt az 32 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!