Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van így esélyem?

Van így esélyem?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és magas...180 cm valamint 70 kg...Ez az egy bajom van magammal...Nem vagyok kövér szerintem de mégse szép karcsú..:/ Fogyásban vagyok 5 kg-ot szeretnék leadni eddig 2 sikerült (így vagyok most 70 kg)a másik a magassagom...Egy fiúnak se kell egy ilyen magas lány tapasztalataim szerint...Egyébként átlagos vagyok..Semmi baj az arcommal,hajammal,körmömmel stb. Lesz így esélyem bármikor is lehetőleg velem egymagas,magasabb vagy esetleg kb. 5 cm-el kisebb fiúval?

2014. júl. 2. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ohhh....mindjárt jön a magas, vékony fiú.....úgy fog örülni neked mint majom a farkának :)
2014. júl. 2. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
na ott a pont a végén :D sajnos így elég behatároltak az udvarlóid mivel a kis 150-160centis csajszik jók a 2m magas állatoknak míg ez fordítva nem igaz, én is kicsit feszélyezve érezném magam egy látványosan magasabb lány mellett :) 175centi vagyok, de ha tetszel akkor részemről nem lenne akadály szóval simán találhatsz valakit , ne aggódj e miatt :) 20/f
2014. júl. 2. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Már ti is kezditek?
2014. júl. 2. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
és most érkeznek a magas, vékony lányok :D
2014. júl. 2. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen van esélyed,fölösleges dolgon rágódsz.Másnak sokkal nagyobb problémája is van,ez semmiség.70kg meg ideális testsúly.
2014. júl. 2. 19:30
 6/6 anonim válasza:
...ha nem egy még növésben lévő 12-14 éves kislány vagy, akkor mindenképpen szeretnélek megnyugtatni, hogy rengeteg esélyed van találni egy ilyen fiút, csak ne csüggedj! :) ha tükörbe nézel, jusson eszedbe mindig, hogy rengeteg pasi szerint nincs is jobb, mint egy pár feszes, hosszú comb! ;) (egy nálad magasabb fiú)
2014. júl. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!