Szerintetek lehet esélyem nála? Mit szólna ha beszélnék vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel jó pár alkalommal találkoztam reggel a buszon meg néha haza felé is.Azt vettem észre hogy szinte mindig engem nézett,persze amikor rá néztem mindig elkapta a tekintetét.Egyszer-kétszer volt hogy közel álltunk egymáshoz de akkor nem nézett rám csak a haját piszkálta egész úton.Igazából nekem is nagyon bejön de most sajnos nem látom egészen szeptemberig biztosan :/ Szóval ha olyan alkalom adódna akkor oda mennék hozzá és beszélnék vele.Ő olyan 16 éves lehet és én is annyi vagyok.Azért van egy kis kétségem mert nem tudok róla semmit viszont az látszik hogy nem olyan mint a mai lányok többsége.
És ha nem nagy kérés akkor még hogy nektek 14-18 éves lányoknak bejön ha egy fiú 190 cm magas barna hajú meg barna szemű?
2014. jún. 28. 13:06
1/3 anonim válasza:
A jelekből ítélve igen, lehet esélyed nála. Mondjuk, amikor közel kerültél hozzá, tehettél volna valamit...mondjuk megszólíthattad volna és egyből kiderült volna, mi a pálya. Most várhatsz szeptemberig...ha nem lesz esetleg késő...
2/3 A kérdező kommentje:
Csak akkor nagyon sokan voltak még ott és nem akartam zavarba hozni
2014. jún. 28. 14:10
3/3 anonim válasza:
A hajpiszkálás a zavar jele.Helyesnek talál. :) Nyugodtan szólítsd meg,mutatkozz be,legyél kedves,esetleg dícsérd meg valamijét,de csak nyugodtan.Biztos ő is izgul.A magasság meg..embertől függ,ki hogy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!