Van valamennyi esélyem nála?
Adott egy fiú, akivel eleinte nehezen tudtam beszélni. Valamelyik nap találkoztunk, de semmi köszönés, mert szülők előtt inkább hagyjuk. Sokszor néztünk össze, mert egymással szemben ültünk. Aznap ráírtam és úgy tűnt, hogy érdeklem valamennyire. Sajnált, amiért az orvosnál voltam, azt mondta, hogy az a lényeg, hogy élek. Később pedig egy szívet is kaptam tőle, de pár nap múlva kijelentette, hogy nem vagyok az esete. Azóta nem nagyon beszéltünk, kijelentette, hogy idegesítem és hagyjam.
Csináltam magamnak egy álprofilt, ahol sokkal jobban megismertem őt. Kiderült, hogy sok közös van bennünk, kivéve pár dolgot. Ott tömegével küldte a szerelmes smiley-kat, minden nap beszéltünk.
14/L
Ez gázos helyzet, nagyon jól, meg nagyon rosszul is elsülhet. Ezek szerint külső alapján nem vagy az esete, viszont a belsőd be jön neki. Más kérdés hogy mennyire mérvadó a nem személyes ismerkedés (én nem tartom annak). Ha tényleg akarsz tőle valamit meg kell mondanod neki hogy veled levelez, gondolom ezt te is tudod. Remélhetőleg a kilétedről nem hazudtál sok mindent, csak ami szüksége volt. Ezek szerint fényképet még nem kért. Ha személyesen mondod meg neki avval jobban megtiszteled, viszont ha ott ahol ismerkedtek, talán jobb hatást gyakorolsz rá, és nem hozod olyan kellemetlen helyzetbe, de mindenképpen finoman közöld. Igazából az ö döntésén fog múlni (ezek után) mennyire akar majd tőled bármit, vagy fog-e haragudni.
A nettes ismerkedésnek pont az a hátránya hogy nem derül ki élőben működik-e a személyes vonzalom és ehhez kevés a jó beszélgetések, bár elengedhetetlen. Ha ő is 14 éves necces hogy mennyire kezeli éretten a helyzetet. Kicsit határozatlannak tűnik a viselkedése hogy néz, meg szívet küld, aztán meg csak úgy lekoptat... azt monda nem vagy az esete, de lehet más oka is annak hogy meggondolta magát.
Határozottan van esélyed nála, de készülj fel először biztos pipa lesz hogy becsaptad, és ha nemet mond majd akkor azt is fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!