Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikus, biszexuális lányok...

Leszbikus, biszexuális lányok szerintetek lesz még így esélyem bárkinél is?

Figyelt kérdés

Pár hete levágattam a hajam és mindenki szerint hiba volt. Az állítják, hogy megváltoztam. Nagyon. Pedig csak próbálok önmagam lenni már amennyire ez lehetséges. Csatolok 3 előtte utána képet :D

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 27. 17:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

tényleg kár volt

de ne aggódj, majd visszanő

2014. jún. 27. 17:39
 2/15 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy én találkoztam egyszer veled meg a barátnőddel hazafelé menet (egyik haverommal voltam) az oktogontól nem messze ott valami parkban, ahol ittatok valamit (talán bort?) (vagy csak én meg a haverom ittunk?) úgy legalább 1 éve (ha nem több) éjjel 3-4 körül?
2014. jún. 27. 17:57
 3/15 anonim válasza:
Nem tudok objektív választ adni én szeretem az ilyen frizkót
2014. jún. 27. 17:59
 4/15 anonim ***** válasza:

nekem bejön... ez mondjuk ez a tipikus lezbro frizura, előtte meg inkább femme jellegű volt. Szerintem egyébként javára változott, most már csak egy hajfestés férne rá, mert így olyan seszínű.

So what? Ettől mondjuk nem leszel jobban vagy kevésbé leszbikus. Ezen ne stresszelj.

2014. jún. 27. 18:02
 5/15 anonim válasza:
sztem jó :D
2014. jún. 27. 18:25
 6/15 anonim ***** válasza:
Nehéz választ adni. Nekem kicsit sok, hogy oldalt fel van nyírva. De egyébként nagyon aranyos az arcod. Szerintem lesz még esélyed bőven :)
2014. jún. 27. 18:46
 7/15 A kérdező kommentje:

#2 nem hiszem :)

Köszi mindenkinek :)

2014. jún. 27. 19:26
 8/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal amit mások mondanak, az a lényeg hogy neked tetszik és biztos lesz még sok esélyed csak ne add fel :)
2014. jún. 27. 21:49
 9/15 anonim válasza:
nekem személyszerint sokkal jobban tetszik a mostani :D ez naagyon személyfüggő.. :)) meg most aki most lát az már így fog látni ;)) és remélhetőleg nem az fogja érdekelni hogy mi volt előtte... ha meg igen akkor egy seggarc ><" már bocsánat :DD és téényleg ne foglalkozz senki véleményével ;) te érezd jól magad úgy ahogy vagy és kész ;))
2014. jún. 27. 21:54
 10/15 anonim válasza:

Az új hajad túl excentrikus.

Amúgy nekem mindkét módon bejönnél,úgyhogy... :-)

21/L

2014. jún. 28. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!