Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kopaszként van esélyem ismerke...

Kopaszként van esélyem ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kopaszodom, és nagyon nem tetszik. amit a ükörben látok. Sportolok, ,magas vagyok, arányosan izmos, odafigyelek a külsőmre, de ezzel a problémával egyszerűen nem tudok mit kezdeni. 2-3 mm-re le szoktam nyírni, ennél többet nem tudok kezdeni vele. Nagyon rosszul érzem magam emiatt.

31, férfi

2014. jún. 21. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Van.
2014. jún. 21. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Jason Statham
2014. jún. 21. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:

lehet azt orvosolni, növeld meg a maradék hajad és fésüld a kopasz területre, a nagymenők így csinálják

(viccen kívül, ha már elkezdtél kopaszodni akkor full nyírd le kopaszra vagy csak nagyon rövidre, mint Berényi Miki)

2014. jún. 21. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Van esélyed. Ahol dolgoztam, mindenki kopasz (ilyen-olyan módon), alacsony és pocakos volt. Mindegyiknek volt barátnője és/vagy szeretője, egyedül én voltam a sok hajammal egyedülálló. A fejben és nem a fejen kell rendet tenni.
2014. jún. 21. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
lécci írj egy üzit, szerintem szexi
2014. jún. 21. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
A volt barátomnak nagyon sok és nagyon szép haja volt, de mégis lenyírta kopaszra, mert ilyen volt a stílusa, tehát abszolút van esélyed ;)
2014. jún. 21. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:

van.

egy kopasz

2014. jún. 21. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is tud szexi lenni. Szerintem ha beletörődsz, és megszokod, lehet még meg is szereted :)
2014. jún. 21. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is így szoktam mióta kopaszdom, pedig én jóval fiatalabb vagyok tőled. :D

Én úgy látom a fiatabb tini csajoknak nem igazán jön be a kopasz fejbőr vagy a rövidre nyírt haj, ezek a csajok valamiért a hosszabb hajú fiúkra buknak emg a fura divat frizuáikra.

2014. jún. 21. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!