Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy olyan lánynál esélyem, akivel néha néha össze pillantotunk, de nem volt szemezés? Buszon vagy mikor le szál után futok, és úgy beszélnék vele. Normálisan értelmesen
Figyelt kérdés
jó alkatú vagyok,kondizok(nem vagyok izomagyú),a csúnya és a jóképű között.egy próbát meg ér nem?2010. nov. 17. 22:01
1/7 anonim válasza:
Egy próbát mindig megér. Ha nem sikerül, akkor sem leszel rosszabb helyzetben, mint most. Csak nyerhetsz az egészen.
2/7 A kérdező kommentje:
tetszik a lány,és hát mivel veszteni valóm nem sok,így jó is kisülhet belőle,de sajna teketoriázok...
2010. nov. 17. 22:04
4/7 A kérdező kommentje:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:10
miért? :) bkv 151
2010. nov. 17. 22:13
5/7 anonim válasza:
Mert azt hittem a csajomra hajtassz XD nem csak poén... amúgy persze hogy lehet esélyed csak nem kell teketóriázni...legyél határozott és kicsit kihívó...
ne dumálj hülyeségeket csak legyél sejtelmes az minden csajnak bejön... :)
6/7 anonim válasza:
neee :D melyik vonalán? csepeli?
7/7 A kérdező kommentje:
nem csepeli :)
ez a kérdés pár ember éredeklődését felkeltette :D
ennyire nem ismerkednek az emberek?:S
2010. nov. 18. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!