Mennyi esélyem lehet összejönni egy viszonylag híres, külföldi emberrel?
Nem, nem egy tinilány vagyok, és nem Justin Bieberről vagy hasonlókról van szó. :)
Nagyon megkedveltem egy német sportolót. Ő 30 éves, én 24 vagyok. Nem olyan ember, aki nemzetközileg nagyon híres lenne - Németországban viszonylag sokan ismerik a nevét (de közel sem annyira, mint a focistákét vagy a Forma-1-es versenyzőként, az utcán sem szokták felismerni), Magyarországon csak az ismeri, aki konkrétan ezt a sportot figyelemmel követi. Ha ez mond valamit, Twitteren 23 ezren követik, Google 311.000 találatot dob ki a nevére, Facebookon a hivatalos oldalát 25 ezren like-olták és 800 fős rajongói klubja van. :)
Most persze kérdezhetnétek, miből gondolom, hogy egy Németországban élő pasinál lenne esélyem. Nos, évek óta jár Magyarországra versenyekre (évente egyszer-kétszer) és én mindig ott vagyok. Mivel az egyetemem suliújságánál dolgozom, egy héttel ezelőtt interjút is készítettem vele (én is ezt a sportot űzöm, bár amatőr szinten). Fél órát beszélgettünk, nagyon jól elvoltunk, nem is interjú-szaga volt az egésznek. Másnap megint összefutottam vele a helyszínen és előre köszönt, megkérdezte, hogy felhasználható-e amit mondott az interjúban, és megköszönte, hogy értelmes kérdéseket tettem fel.
Mivel nagyon szimpi volt, hazaérve elkezdtem a neten kutatni utána, youtube-on videókat néztem róla, és rádöbbentem mennyi közös dolog van bennünk, hihetetlenül szimpatikus és normális pasi.
Twitteren írtam neki, hogy még egyszer is köszönöm az interjút, erre visszakövetett engem, és privát üzenetben írta, hogy nincs mit, örömmel nyilatkozott nekem, és reméli hogy a jövőben is lesz erre lehetőség.
Nem akarom beleélni magam, de úgy érzem, én is szimpi vagyok neki. De persze rengeteg hátráltató tényező van. Ő Németországban él, és csak évente 1-2-szer jár itt. Mondjuk Ausztriában is vannak versenyeik, a legközelebbi július végén, és arra gondoltam, hogy oda is elutaznék...
A másik, hogy én egy "szürke kisegér" vagyok, aki tök átlagosan néz ki, nem sminkel, átlagosan öltözködik. Ő meg egy nagyon jóképű 30 éves pasi, akiért (még ha nem is annyira ismert sztár) azért jópár lány rajong, ahogy ezt a versenyeken láttam. Neki amúgy nincs most kapcsolata, tavaly szakított 7 év után a barátnőjével, amúgy nagyon visszahúzódónak ismerik, és egyáltalán nem nőcsábász.
Szerintetek jogosan reménykedem, hogy lehet belőle valami? Ha összejönne, én bevállalnám hogy elmegyek utána Németországba, felsőfokon beszélek németül és van egy külföldön is értékes diplomám, a mostani munkámat pedig bármikor felmondanám.
24/L
Elég esélytelen, de láttunk már példát lehetetlennek hitt dolgokra.
Attól, mert egy pasi jófej veled, és kedvel, még közel sem jelenti azt, hogy járna veled. Persze megtörténhet, de egy szimpla visszakövetés még nem házassági ajánlat.
Na meg ahhoz, hogy ebből reálisan lehessen valami, több kell évente egy-két találkozásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!