Egy egyetemen vagy főiskolán hogy lehet ismerkedni?
Corvinusról tudok csak beszélni. Itt direkt szerveznek programokat, nem neked kell ismerkedned. Szóval van pl. gólyatábor (de nem a szivatós fajta, hanem ismeretterjesztő, de azért bulizós is), aztán van gólyabál, vannak egyetemi rendezvények, csopibulikat is szerveznek.
Aztán később más szakosokkal az évfolyamról meg közös órákon lehet ismerkedni, ha pl. egy teambe kerültök. vagy ha az instruktorod a másik csopijával együtt csinál közös csopiösszejövetelt.
elsőre ezek jutottak eszembe:)
Én konkrétan amikor elsős voltam, minden órán más emberek mellé ültem le és mindenkivel elkezdtem beszélgetni. Nagyon rövid idő alatt megismertem az egész szakot (kb. 90 fő) és utána a klikkekkel lógtam. Rajtuk keresztül pedig megismerhettem más embereket is, gyerekkori barátokat, kollégiumi szobatársakat és hasonlókat.
Ahol laktam kollégium, ott pedig megismerkedtem azokkal, akikkel egy épületben laktam. Későbbi barátnőm is így lett, hogy az egyik ottani lakó egy haverja átjött, vele is jóban lettem és egy közös kocsmázáson találkoztunk a későbbi barátnőmmel, akivel rokonok voltak.
Nyitni kell és akkor megy. Buliban viszont még soha nem tudtam ismerkedni, nem arra való a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!