Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyetemen hogy szoktatok...

Egyetemen hogy szoktatok ismerkedni, kinek milyen történeti vannak?

Figyelt kérdés

2014. máj. 18. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2014. máj. 18. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen egyetem.

Nálunk óbudain pl több fiú van. A lányoknál meg mindnek van valakije ergo ott pl nem sok esélye van az embernek.

Szórakozóhelyeken próbálkozz.

2014. máj. 18. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok kezdeményező tapus (önbizalomhiány..), de történeteket írhatok

1.Egy srác aki nekem addig teljesen ismeretlen volt, még arcról se jegyzetem meg, mert elég pasis szakon vagyok, van kb 8 lány meg 150 pasi egy évfolyamon, szóval azt se tudtam kicsoda, csak az egyik óra után jött és elkísért a másik órámra a teremhez. Később meg eléggé jóba lettünk, bár voltak fura dolgai, pl. egy ideig nem is akarta h találkozzunk személyesen (közben eljött a vizsgaidőszak, és kiköltözött a koliból haza messzire), de eközben meg folyton nyomult és ezzzel összezavart. Majd nagy nehezen rábírtam egy afféle randira, egy olyan tevékenységre amit addig egyikünk se próbált (sport), abban egyeztünk meg hogy fele-felében fizetünk a felszerelésért a pályánál, de közbe a srácnak adta vissza a nő a pultnál az én visszajárómat (biztos azt hitte h a srác fizet), ami nem is lett volna baj, ha a pasi nem teszi el szemrebbenés nélkül az én visszajárómat. Aztán az is kiderült h a pali előtte direkt gyakorolta az adott sportot, így kvázi újabb csalódás (az lett volna a jó, hogy ha bénázunk, akkor mindketten egyformán kezdőként és ebben is egyeztünk meg, így viszont nekem ciki volt, h csak én bénáztam, és még megjegyzést is tett emiatt)

Aztán mivel rohadt hideg volt mondta, hogy üljünk be vhova enni vagy moziba. Azt ugyan nem akartam már, még a végén ott is bezsebeli a visszajárómat.. Aztán nem is lett semmi folytatása a dolognak, mert eléggé lehangolt hogy az én pénzemet az első randin ő teszi el. Később mégis mi lett volna akkor? A srác meg a mai napig nem tudja miért hátráltam meg egy újabb randi elől. Sőt utál és kerül, mert azt hiszi, hogy én atvertem őt meg hitegettem csak.. azt nem mondtam meg neki, hogy nem tetszett amit csinált, mert nem akartam neki ezen problémázni, ha ez neki saját magától nem tűnt fel akkor később se számíthattam volna jobb dolgokra.

2. Egy másik ismeretlen srác leszólított a folYOSÓN, ami tök jó lett volna, ha nem épp azelőtt sírom ki magam a mosdóban és nem lettem volna világvége hangulatban. Akkor az egyzser sírtam egyetemen.. szegény srác rosszul időzített

3. Egy másik meg őrületbe kergetett azzal, hogy folyton meg kellett neki felelnem, ugyanis csak az izmos lányokat szereti. Ha nem lennének kidolgozott lábizmaim, fel se figyeét volna rám, de így megakadt rajtam a szeme, viszont bármilyen edzésen voltam, mindig azt éreztem, hogy még így is kevés vagyok neki. Igaz neki sem tökéletes a teste, bár ő is jár edzeni, de én mégse akartam volna őt megváltoztatni.

De ez a srác nagyon jófej, a mai napig jóba vagyunk, de egy kapcsolat vele nem működött volna, folyton az járt volna a fejemben, hogy mikor talál egy még jobb testű csajt.. nem csak a külsőségek érdekelték, de nála az is nagyon fontos volt...

4. Egy másik srác meg úgy viselkedik a mai napig mintha akarna is valamit meg nem is. 3 éve ez van. Néha vannak egyértelmű utalásai, néha meg mintha lesz@rná h mi van velem, pedig folyton velem lóg. Egy csomóan azt hitték már, h járunk, de nálam ez nem lehet több barátságnál, amit ő tud is, ennek ellenére ugyanúgy nyomul vagy lesz@rja mi van velem, mikro milyen kedve van.

5. Az a nagy baj, hogy akik nekem tetszenek, később megtudom róluk, hogy foglaltak, vagy csak simán nem érdeklem őket.

Akiknek meg én tetszem, azok mellett hosszútávon nem tudom elképzelni magam, mert annyaira különbözően gondolkozunk dolgokról

2014. máj. 18. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Még egy eszembe jutott. Egy srácról szól, aki addig szintén ismeretlen volt nekem (pedig egy szakon vagyunk).

Az egyik szóbeli vizsgánknál várni kellett, h sorra kerüljünk, és csak úgy megtetszett a srác, nem is tudtam nem nézni őt, amit észre is vett, aztán a haverjaival odajött ahol én voltam és ott parádézott tovább (eléggé pozitív vicces srác). Aztán sorra kerültünk, majd nem láttam már csak a szorgalmi időszakban utána. De aztán meg már szinte naponta észrevettem ha megláttam vmelyik órán, folyosón, és mivel tudta, h tetszik nekem, így szépen élt is a helyzettel, elkezdtünk szemezni. Tudom, a mai korban ki az a h*lye aki szemezik? Ó, hát az én vagyok...

Na az aszép és helyes pali simán h*lyére vett, hetekig nézett, már már bámult, majd aztán mintha nem is léteznék, csak simán átnézett rajtam. És meg csak pislogtam, hogy akkor ez mi a fene?

Aztán rájöttem, csak élvezte, h népszerű mindenkinél,és hát miért ne használná ki. Szóval én szépen belezúgtam a srácba, ő meg szépen h*lyére vett mindig.

Nagyon ciki mikor látnom kell, mert eszembe jut róla, h milyen kis naiv is tudok lenni. :S

2014. máj. 19. 15:39
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a sztorikat, érdekesek :)
2014. máj. 20. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!