Szerintetek hogy értette? Srácok? Lent kifejtve
Figyelt kérdés
3 hete fórumon megismertem egy srácot. Először találkoztam vele múlt héten, egyszer, Ő hozta fel. Mikor kérdezte, mi a tervem nyárra, említettem, hogy augusztus elejéig külföldön leszek. Találkozón volt közös téma, beszélgettünk, búcsúzáskor pedig azt mondta, hogy szóljak, ha visszajöttem. Chaten beszélgetünk, viszont sokat dolgozik, nem mindig tud írni, de érdeklődik. Szerintetek esélyes, hogy szívesebben megismerne jobban, vagy csak udvarias volt? Eléggé szimpatikus, de nyomulni és beégni nem akarok. 20L2014. júl. 6. 22:21
2/3 anonim válasza:
Hát legyél vele kedves, érdeklődj felőle te is, de ne ess túlzásba...aztán ha visszajöttél a nyaralásból szólj neki, hogy már itthon vagy! Ha tetszel neki, akkor előbb-utóbb csak kimutatja majd a szándékait! :)
3/3 ktk312 válasza:
Hogy lehetne ezzel beégni? Ha be is égsz maximum előtte, úgy se mondja el senkinek, hisz a kettőtök dolga. T_T Ha meg elmondja valakinek, mit mond? Fórumon megismertem egy csajt fú de beégett előttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!